Keliai su bene žinomiausiu šalies dizaineriu Paulai susikirto gerokai seniau nei ji pasiryžo dalyvauti nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje.

„Kai aš buvau maža mergaitė, berods 2009 metais, dalyvavau „Auksinių kryžių“ koncerte ir ten pasirodžiau su daina, kuri buvo apie undinėlę. Tąkart Juozas sukūrė drabužius mano pasirodymui ir nuo to laiko jis vis dar tai prisimena, turi išsaugojęs tą kostiumą. Kai nuvykome pas jį, jis kostiumą parodė ir vis dar prisimena tuos laikus, vis dar yra išlaikęs tą tikėjimą manimi. Dabar Juozas stebi „Eurovizijos“ atrankas bei mano, kad galėčiau atstovauti Lietuvai“, – džiaugėsi Paula.

Jauniausia „Eurovizijos“ atrankos dalyvė pasakojo, kad dizaineris yra net kiek panašus į ją pačią: „Jis mėgsta eksperimentuoti, nebijo, pasitiki savimi. Susitikę iškart ėmėme dalytis idėjomis ir jos sutapo. Tie drabužiai akimirksniu atsidūrė ant manęs ir mes buvome patenkinti rezultatu bei žinojome, kad į finalą eisime taip apsirengę. Tiesiog sutapo mūsų energetika.“

Gerų žodžių kūrėjui negailėjusi Paula DELFI pasakojo, kad J. Statkevičiaus tikėjimas ja sukelia labai daug gerų emocijų, o į jį krečiančius skandalus mergina teigė nesigilinanti. „Bendrauju su juo ir tai yra du skirtingi dalykai. Jis tikrai nuostabus žmogus ir visai kitoks, turi savo vertę ir tą aiškiai parodo, bet jis labai nuoširdus ir man, kaip jaunam žmogui, jo darbai yra labai įkvepiantys“, – sakė ji.

Pasidomėjus, kaip Paula ruošiasi artėjančiam finalui, atlikėja pasakojo, kad vis dar bando sugalvoti naujų idėjų, nes nori nustebinti žiūrovus, tačiau tuo pačiu stengiasi tiesiog nugludinti pasirodymą ir gerai nusiteikti.

Ne paslaptis, kad Paulos sceninis įvaizdis sulaukė ir nemažai kritikos. Mergina kaltinta per atviru seksualumu, klausta, kur žiūri jos tėvai.

Visgi, tokie komentarai jaunos atlikėjos tarsi neliečia: „Tuose drabužiuose aš nematau nei vulgarumo, nei kažko, kas būtų labai patraukiantis dėmesį.

Aš manau, kad tie žmonės, kurie kritikuoja, tai tiesiog kritikuoja, tai dėl to aš į tai nekreipiu dėmesio. Atsirenku kritiką, kuri man yra naudinga, kurią vertinu ir kuri sako tiesą. Man viskas tinka ir patinka, aš jaučiuosi gerai. Mano apranga yra tinkama ir aš dirbu su profesionalais, kurie taip pat supranta savo darbą.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)