28-ąjį gimtadienį šiandien švenčianti I. Stasiulevičiūtė šiuo metu matoma LRT televizijos eteryje, kur kartu su Gabriele Martirosianaite veda nacionalinę „Eurovizijos“ atranką.

Per prabėgusius metus žinoma moteris drastiškai keitė savo įvaizdžius. I. Stasiulevičiūtė nuo ilgakasės blondinės buvo tapusi ir trumpaplauke šatene ar brunete su kirpčiukais.

Ne paslaptis, kad savo įvaizdį moteris patiki bičiuliui Kęstui Rimdžiui. Dar prieš dvejus metus TV laidoje „Vilnius gyvai“ stilistas juokavo apie tik ką į Vilnių atvykusios I. Stasiulevičiūtės įvaizdį.

Labai gerai prisimenu, kaip atrodei: šlapias plaukų efektas, „natūralus“ soliariumo įdegis – 3 nudegimo laipsnis, ir sijonas, kurį mes vadiname diržu“, – sakė jis.

Ieva Stasiulevičiūtė, Olivia Wilde

Visgi, I. Stasiulevičiūtės įvaizdis nuo to laiko gerokai pakito, o internautai net ėmė ją lyginti su žymia Holivudo aktore Olivia Wilde.

I. Stasiulevičiūtė per gimtadienį nepoilsiauja: nuo pat ankstaus ryto keliavo į darbą radijo stotyje, o vakare ruošiasi pas K. Rimdžių pasimatuoti kostiumo „Eurovizijos“ finalui.

„Labai smagu bus gimtadienio vakarą ir vėl pajusti bičiulio kūrybą, skirtą man. Ši diena visa – ypatinga. Nuo pat ankstyvo ryto, o mano rytai prasideda ypač anksti – šeštą valandą jau sveikinuosi „Lietaus“ radijo eteryje, plaukia dovanos, gėlės, – džiaugiasi Ieva. – Mes laidose sveikiname žmones su gimtadieniu. Šįryt tokia staigmena laukė manęs: visas vyriškas kolektyvas sugūžėjo ir tiesioginiame eteryje, su dainomis ir fanfaromis mane pasveikino... Kuo toliau, tuo labiau įprantu mėgautis gimtadieniu. Juk tai yra diena, kai tokiu intensyviu srautu ir tiek daug gero gali išgirsti apie save. O ir gerų, tikrų žmonių aplink su metais daugėja. Todėl gimtadienis tampa gražia proga susitikti ar pasikalbėti su visais, kam įprastai pristinga laiko.“

Didžiulio LRT projekto – nacionalinės „Eurovizijos“ atrankų vedėjos pareigas I. Stasiulevičiūtė taip pat laiko išskirtine likimo dovana.

„Labai džiaugiuosi šituo projektu ir net šiek tiek didžiuojuosi, kad buvau pakviesta jį vesti. Tai – vienas didesnių projektu, kuris bus įrašytas mano CV, kurio, beje, dar niekas nėra manęs prašęs, – nusišypso Ieva. – Pastarieji metai buvo ypatingai dosnūs kardinalių pokyčių, jie labai mane užgrūdino. Ir, kaip matau, niekas dar nesibaigė, o tik prasidėjo...“

Moters pokyčiai – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)