DELFI žiniomis, Irūna jau įpusėjo laukimą. Vis dėlto buvusi grupės „Mokinukės“, o vėliau ir „Studentės“ narė iki šiol bando kruopščiai slėpti šią žinią nuo viešumos, nors kolegoms LNK televizijoje tai jau seniai nebe paslaptis.

Kadras iš laidos "KK2 penktadienis", Irūna Puzaraitė

Tuo tarpu jos sesuo, taip pat buvusi dainininkė Ineta apie šeimą antrąkart aplankysiantį džiaugsmą kalba atsargiai, tačiau mažiau paslaptingai ir paties nėštumo fakto neneigia.

Su DELFI bendravusi buvusi Irūnos ir Inetos vadovė Laima Lapkauskaitė neslėpė, jog išgirdusi apie dvigubą džiaugsmą tiesiog neteko žado.

„Įtariu, kad viena pirmųjų šią žinią sužinojau, kad žinojo jų vyrai ir aš, – nusijuokė L. Lapkauskaitė. – Labai smagu, tai kiekvienos moters svajonė, todėl reikia tik džiaugtis, kad pildosi. Kai sužinojau, tiesiog pasakiau „O, kaip faina“. Bus vienmečiai pusbroliai ar pusseserės.“

L. Lapkauskaitė pasakojo, kad iki šiol palaiko artimus ryšius tiek su Ineta, tiek su Irūna.

„Atvirai pasakius, netikėjau ir nesitikėjau, kad taip bendrausime“, – tikino L. Lapkauskaitė suskaičiuodama, kad sesutes Puzaraites pažįsta jau daugiau kaip 20 metų.

Sesės Puzaraitės jau abi ištarė amžinos meilės priesaikos žodžius savo mylimiesiems. Irūna pernai, o Ineta – prieš dvejus metus.

2015-ųjų vasarą Inetos ir Ąžuolo Žvagulių šeimą aplankė pirmieji gandrai - pora augina beveik dvejų metukų dukrą Barborą. Irūnai ir Rokui tai bus pirmasis vaikelis.

Ąžuolas Žvagulis ir Ineta Puzaraitė

Tekėti besiruošusi Irūna bandė nuslėpti ir savo vestuves. Net ir per pačią šventę pora vengė žurnalistų fotoobjektyvų. Irūna apie mylimąjį viešai taip pat niekada nėra pasakojusi.

Rokas Čepononis, kurį prieš šešerius metus iš pirmo žvilgsnio pamilo I. Puzaraitė – karininkas. Vestuvių dieną I. Puzaraitė-Čepononienė, išgirdusi klausimą apie šeimos pagausėjimą, nedaugžodžiavo: „Ateityje“.

Po ceremonijos Druskininkų civilinės metrikacijos skyriuje, pora patraukė į Liškiavos kaime esančią švč. Trejybės bažnyčią.

I. Puzaraitės vestuvės

Mažiau paslaptinga Ineta su Ąžuolu aukso žiedus sumainė kuklios ceremonijos metu Vilniaus miesto santuokų rūmuose. Trankesnes vestuves ir puotą artimiesiems jie ketino iškelti vėliau: „Bažnytinė santuoka mums abiems yra reikšmingesnė. Tai tada jau susikviesime visus. Dabar mums užtenka ir liudininkų“, – naujienų portalui DELFI iškart po civilinės santuokos įregistravimo sakė I. Puzaraitė.

Poros santykiai į viešumą išlindo 2013 metų pabaigoje. 2014 metų rudenį Ineta su Ąžuolu persikraustė į bendrus namus. Iš Didžiosios Britanijos grįžęs Ą. Žvagulis ėmėsi vadovauti tėvo įsigytam naktiniam klubui. I. Puzaraitė organizuoja renginius ir dirba muzikos leidybos įmonėje.

Irūnos ir Roko vestuvių akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (249)