Žadama, kad tokių kavinių ir naktinių klubų daugės ne tik Klaipėdoje, bet ir visoje Lietuvoje.

„Vyšnia 2“ įsikūrė prekybos centre „Žemaitija“, kuris yra Klaipėdos centre.

„Vyšnia 2“ kasdien veiks kaip kavinė, o tris dienas per savaitę virs ir naktiniu muzikos baru.

Ne tik uostamiestyje, bet ir visoje Lietuvoje išskirtinės kavinės „Vyšnia“ įkūrėjas R. Vyšniauskas-Vyšniukas neslėpė, jog atidaryti antrą kavinę pastūmėjo pirmosios sėkmė.

Jis tikino, kad pakeisti pirmosios „Vyšnios“ koncepciją, paversti ją tautos kavine ir padaryti, kad niekas nekainuotų brangiau nei eurą, paskatino verslo nesėkmė.

„Buvo taip, kad „Vyšnią“ arba reikėjo uždaryti, arba pakeisti koncepciją. Tada į galvą šovė mintis, kad niekas neturėtų kainuoti brangiau nei eurą, kad visi galėtų sau leisti ateiti į kavinę. Kai tokia koncepcija buvo įgyvendinta, „Vyšnia“ tapo labai populiari, net eilės nusidriekia. Todėl ir toliau įgyvendinu verslo planą, kurio esmė yra plėsti „Vyšnių“ tinklą“, – teigė R. Vyšniauskas.

Pasveikinti į kavinės, kuri transformuojasi ir į naktinį kubą, atidarymą R. Vyšniausko atėjo ir Klaipėdos meras Vyrautas Grubliauskas, padovanojęs vyšnių uogienės, kiti Vyšniuko draugai.

„Vyšnia 2“ yra kelis kartus erdvesnė už pirmąją „Vyšnią“. Naujos kavinės, kurioje yra apie 100 sėdimų vietų, plotas siekia per 400 kv. m. Čia taip pat yra ir maždaug 400 kv. m ploto lauko terasa.
„Vasarą terasoje planuojame įrengti savotišką pliažą – atsiras gultų, todėl bus galima net ir pasideginti“, – planus atskleidė R. Vyšniauskas.

Antroje kavinėje, kaip ir įprasta „Vyšniai“, kainos neviršys euro, bus siūlomi dienos pietūs, dar gausesnis desertų meniu.

Nors kavinėje bei naktiniame muzikiniame klube kainos ir bus nedidelės, tačiau tai nereiškia, jog čia laukiama maloniai praleisti vakaro neketinančių asmenų.

„Mūsų kavinėje pigu, bet ji nėra pigi. Kai veiks naktinis klubas, dirbs apsauga, bus vadinamasis „face control“. Tai, kad maisto ir gėrimų kainos mažos, nereiškia, kad bus lengva patekti. Įėjimas bus mokamas. Vakaro kaina, priklausomai nuo atlikėjų, svyruos nuo 5 eurų“, – paaiškino R. Vyšniauskas ir pridūrė, jog siekia uostamiestyje įkurti dar vieną vietą, kur būtų smagu ir jauku lankytis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)