Tiesa, ne visi lankytojai piktinosi ir dėl tokių sąlygų gadinosi nuotaiką. Štai radijo ir TV laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis savo feisbuko paskyroje pasidalijo šmaikščiu vaizdo įrašu.

M. Stasiulio vaizdo įraše girdėti ištrauka iš Kristijono Donelaičio „Metų“.

„Žemė su visais pašaliais įmurusi verkia,

Kad mūsų ratai jos išplautą nugarą drasko.

Kur pirm du kuinu lengvai mums pavežė naštą,

Jaugi dabar keturiais arkliais pavažiuoti nepigu.“


DELFI primena, kad vos prieš dvi dienas buvo išplatintas pranešimas, kuriame skelbiama, kad jau šį mėnesį „Litexpo” skelbs konkursą šalia esančioms automobilių stovėjimo aikštelėms asfaltuoti.

„Per metus „Litexpo“ sulaukia apie 3 tūkst. įvairių renginių dalyvių ir daugiau kaip 350 tūkst. lankytojų. Mes pritraukiame didžiausias Baltijos regiono parodas ir tarptautinius renginius, o žvyro aikštelės nėra mus tenkinanti „vizitinė kortelė”. Projektą įgyvendinus jau didžiųjų rudens parodų – „Baldai“, BAF – dalyviai bei lankytojai pajus asfaltuotų automobilių stovėjimo aikštelių privalumus“, – pranešime spaudai sakė „Litexpo“ generalinis direktorius Mindaugas Rutkauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)