Modelis DELFI fotografui mielai pademonstravo žiedą bei prabilo apie sužadėtuves ir būsimas vestuves. „Detalių niekam nepasakojame, tačiau viskas buvo tobulai, – apie sužadėtuves, įvykusias Valentino dienos išvakarėse, kalbėjo V. Siegel. – Viskas vyko ne namuose, o restorane. Tai buvo didžiulė staigmena, nuoširdžiai.“

Danieliaus dovanotu žiedu pasipuošusi mergina šypsojosi: „Jis toks, koks ir turėjo būti. Labai džiaugiuosi“.

Į S. Gelašvili grožio salono atidarymo šventę Viktoriją atlydėjo draugė. „Danielius dirba, turi reikalų. Apskritai, į tokius mergaitiškus vakarus einu su draugėmis“.

Dažnai su Danieliumi po egzotiškas šalis keliaujanti V. Siegel, išgirdusi klausimą, ar jiedu neplanuoja aukso žiedais susimainyti kokiame nors atokiame pasaulio kampelyje, šyptelėjo ir sakė: „Nežinau. Gal. Visko gali būti. Kaip bus, taip bus. Gal vėl bus kokia staigmena“.

Tiesa, mergina vis dar studijuoja, tad artimiausiu metu neplanuoja su D. Bunkumi vėl krautis lagaminų.

DELFI primena, jog žinia apie poros sužadėtuves žiniasklaidoje pasklido prieš kelias dienas. Tuo metu nė vienas nepanoro paatvirauti apie malonius pokyčius.

Valentino dienos išvakarėse savo feisbuko anketoje Viktorija liejo nuoširdžius žodžius savo antrai pusei. „Kiekvieną laisvą minutę dėkoju likimui už tai, kad padovanojo man geriausią gyvenimo dovaną – Tave, – feisbuke rašė V. Siegel ir po daugybės padėkų pridūrė. – Tu esi nuostabiausia, kas man galėjo nutikti gyvenime.“

D. Bunkus jau du kartus buvo vedęs, deja, abi santuokos netruko ilgai. Pastarąjį kartą Danielius amžinos meilės priesaikos žodžius tarė dainininkei Natalijai Bunkei. Šeima susilaukė sūnaus. Po kelerių metų santuoka nutrūko, tačiau Danielius ir Natalija iki šiol palaiko draugiškus ryšius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (185)