Žinia apie tai, jog Danielius Bunkus puoselėja šiltus jausmus jaunesnei gražuolei, pasklido praėjusių metų vasaros pabaigoje. Iš pradžių nenoriai fotoobjektyvams pozavusi pora netrukus ėmė drąsiai demonstruoti savo jausmus.

DELFI žiniomis, sužadėtuvės įvyko prieš kelias dienas, Valentino dienos išvakarėse, tačiau nei Danielius, nei Viktorija šio gyvenimo žingsnio nepanoro komentuoti.

Valentino dienos išvakarėse savo feisbuko anketoje Viktorija liejo nuoširdžius žodžius savo antrai pusei. „Kiekvieną laisvą minutę dėkoju likimui už tai, kad padovanojo man geriausią gyvenimo dovaną – Tave, – feisbuke rašė V. Siegel ir po daugybės padėkų pridūrė. – Tu esi nuostabiausia, kas man galėjo nutikti gyvenime.“

D. Bunkus jau du kartus buvo vedęs, deja, abi santuokos netruko ilgai. Pastarąjį kartą Danielius amžinos meilės priesaikos žodžius tarė dainininkei Natalijai Bunkei. Šeima susilaukė sūnaus.

Po kelerių metų santuoka nutrūko, tačiau Danielius ir Natalija iki šiol palaiko draugiškus ryšius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (273)