Nuotakų performanse dalyvavo dainininkė Andžela Adomovič, Jordano Poškaičio žmona Jolanta ir kitos merginos.

Kone didžiausia vakaro staigmena tapo naujai susituokusi pora – „Lietuvos talentų“ nugalėtojas Mikas Stankevičius ir jo išrinktoji Miglė. Pirmagimio besilaukianti Miglė taip pat demonstravo nuotakos suknelę.

„Nė neįsivaizdavau, kad šitaip atšvęsime savo vestuves!“, – sakė populiaraus televizijos projekto „Lietuvos talentai“ nugalėtojas Mikas Stankevičius. Vasario 17 – ąją Kauno Rotušėje jis savo širdį patikėjo mylimai moteriai Miglei Zubricaitei ir tą patį vakarą stebėjo kaip išrinktoji išdidžiai žengia vestuvių mados studijos „Diva“ podiumu.

„Jokio sutuoktuvių pokylio neplanavome, todėl ryžomės avantiūrai – sudalyvauti išskirtiniame renginyje“, – sakė laimingi jaunavedžiai.

Pora neslėpė – vasarą laukia šeimos pagausėjimo. Būsima mama jaučiasi gerai, jokių ypatingų pageidavimų neturi.

„Naktį egzotinių produktų neužsinori. Nors... tai vaisių, tai žuvies dienos pasitaiko“, – juokavo grojimu dantimis išgarsėjęs ir savo talento dabar nepuoselėjantis kaunietis.

Pora susipažino prieš du metus, tačiau draugauti pradėjo prieš septynis mėnesius. Vienas kitu besižavintys mylimieji įsitikinę – jie vestuves dar kartą atšvęs per sūnaus krikštynas.

Renginyje apsilankė buvęs krepšininkas, šiuo metu Kauno „Žalgirio“ klube treneriu dirbantis Darius Songaila su žmona Gintare, Krisitina Kaikarienė, Viktorija Vaičaitė, buvusi Seimo narė Dalia Teišerskytė, aktorius Gediminas Juodeika, Danieliaus Bunkaus mylimoji Viktorija Siegel ir kiti.

Vakarą vedė Donatas Baumila, pristatymo metu dainavo Neringa Šiaudikytė.

Studija įrengta taip, kad nuotakos jaustųsi ypatingos bei išskirtinės. Joms bus ne tik pasiūlytos suknelės, kurių niekur kitur Baltijos valstybėse nebus įmanoma rasti, bet ir galimybė šventės dieną pasinaudoti „Diva“ privalumais - grožio erdve.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)