Restoranas jau spėjo pagarsėti savo šypseną keliančiu interjeru. Užėjus į „La Pasta“ pasijunti kaip namuose. Tiesa, ne viename iš Vilniaus daugiabučių, o Italijos provincijoje. Visas restoranas suskirstytas į zonas, atitinkančias namų kambarius: yra ir svetainė, virtuvė, miegamasis, vonia, darbo kambarys.

Šventinio vakaro nepraleido renginių ir TV laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė su dukra, tituluota gražuolė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė su sužadėtiniu Mantu, dizainerė Viktorija Jakučinskaitė su šeima, vizažistė Sofio Gelašvili-Niūniavė su drauge.

Renginyje taip pat apsilankė verslininkai Inga ir Aivaras Stumbrai su vaikais. Žinoma moteris sakė, jog vaikai yra tikri itališkos virtuvės gerbėjai, tad nieko nuostabaus, jog su malonumu suvalgė visus patiekalus. „Pirmiausia įėjusi į restoraną atkreipiau dėmesį į itin šeimynišką interjerą. Tuo susižavėjimas nesibaigė – patiekalai iš tiesų buvo puikūs. Mano sūnus Gabrielius labai nevalgus vaikas. Pamatyti, jog jis suvalgė viską, kas buvo lėkštėje, yra retenybė. Šį kartą lėkštė buvo tuščia“, – šypsojosi Inga Stumbrienė.

Verslinininkės vyresnėlė dukra Estela – tikra kulinarijos gerbėja. Mergaitė itin mėgsta gaminti valgyti, domisi kulinarijos subtilybėmis, tad, tik pamačiusi patiekalus, ėmė juos fotografuoti. „Nesame iš tų šeimų, kuriuos visus vakarus leidžia restoranuose. Tačiau visada malonu ateiti į vietą, kur ne tik mes sau randame patinkančio maisto. Itin svarbu, jog ir vaikai būtų sotūs. Todėl pirmenybę teikiame tiems restoranams, kurių patiekalai patinka atžaloms“, – pasakojo pašnekovė.

Verslininkė Diana Dargienė teigiamai įvertino ir restorano interjerą. Moteriai šypseną sukėlė virš galvų kabantys skalbiniai: apatiniai drabužiai, liemenėlės, pižama. „Ne kiekvieną vakarą vakarieniaujame tarp apatinių“, – juokėsi žinoma moteris.

D. Dargienės dukra Unė – tikra makaronų gerbėja. Moteris pasakojo, jog dukra galėtų juos valgyti per pusryčius, pietus ir vakarienę. „Išgirdusi, jog Vilniuje atsidarė makaronų restoranas, Unė labai apsidžiaugė. Ji labai išranki maistui, tačiau makaronų patiekalai visada ją pradžiugina“, – pasakojo D. Dargienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)