„Mano gyvenimo meilė, – feisbuke džiaugėsi Erika. – Jei jis – ne pats geriausias sūnus pasaulyje, tai kas tada? Deimonas Santos norėjo būti pirmasis, parodęs man savo meilę. Visus su Valentino diena!“

Erika paviešino nuotrauką, kurioje įsiamžino apsikabinusi baltą pliušinį meškutį su rožine širdele. Ši nuotrauka sulaukė daugybės paspaudimų „patinka“ ir liaupsių, kad dovana – labai miela.

Apie sunkią ligą prabilusi Erika iki šiol neviešina tikslios diagnozės pridurdama, kad tai daro dėl savo vaikų. Ji tikina nenorinti jų skaudinti.

Neseniai su DELFI bendravusi Erika tikino, kad iki šiol nesurinko reikiamos pinigų sumos operacijai, tačiau neketina nuleisti rankų ir stengiasi į pasaulį žvelgti kuo pozityviau.

„Mano liga niekur nedingo, tik požiūris į ją pasikeitė. Jei lemta mirti nuo jos, vadinasi, taip ir bus, – tikino Erika. – Galiu verkti kasdien, kankinti save bei artimuosius, maldauti pagalbos ir įtikinėti aplinkinius. Juk sakiau, kad žemiau, nei esu, nėra, kur leistis. Tokia mano būsena tiesiog žudo mane. Tačiau, jei toliau būsiu savimi, pozityvumas ir gera energija gali pritraukti daugiau gerumo. Gal atsiras koks donoras, o gal žmonės vis dėlto pakankamai paaukos, kad galėtų atlikti operaciją. O gal koks kitas stebuklas įvyks. Kas žino, tiesiog tokia būsena yra daug artimesnė nei išmaldos prašymas ar verkšlenimas.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (204)