Dėl seksualiausios šalies moters titulo kovėsi tokios žinomos damos kaip Inga Valinskienė, Indrė Morkūnienė, Solveiga Mykolaitytė, Daina Bosas, Agnė Jagelavičiūtė, Goda Alijeva, Erica Jennings, Oksana Pikul, Asta Valentaitė, Gintarė Gurevičiūtė ir kitos.

Dėl seksualiausio Lietuvos vyro titulo kovojo Donatas Montvydas, Vaidas Baumila, Mantas Jankavičius, Marijonas Mikutavičius, Justinas Jarutis, Egidijus Dragūnas, Mantas Stonkus ir kiti.

Pats Egidijus Dragūnas savo feisbuko paskyroje juokais ragino balsuoti už jį ir išrinkti jį seksualiausiu šalies vyru. „Jei mane išrenka gražiausiu, tai man tada nieko netrūksta ir bilietai į mano koncertus – nemokami“, – juokavo E. Dragūnas ir, regis, „prisijuokavo“.

Seksuliausiu metų vyru tapo Egidijus Dragūnas, surinkęs 27 procentus skaitytojų balsų. Antrieji liko Donatas Montvydas ir Mantas Jankavičius, už kuriuos balsavo po 16 procentų skaitytojų.

Seksualiausia metų moterimi tapo Gintarė Gurevičiūtė, kuri pelnė 16 procentų skaitytojų balsų. Antrąja vieta dalijasi damos, kurios surinko po 11 procentų balsų: Ineta Stasiulytė, Gražina Baikštytė ir Asta Valentaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (214)