Į „Ogmios mieste“ esančią parduotuvę atvyko muzikos prodiuseriai Martynas Tyla ir Neringa Zeleniūtė, VMG online vadė ir rašytoja Agnė Pačekajė su vyru, dainininkė Viktorija Sutkutė, vedybų planuotoja Liucina Rimgailė su vyru renginių vedėju Tadu Rimgaila, renginių organizatorė Erika Purauskytė, vedybų Planuotoja Kristina Kaikarienė marketingo specialistas Saugirdas Vaitulionis, marketingo specialistė Dovilė Filmanavičiūtė.

Puikiomis kūno linijomis galinti pasigirti K. Kaikarienė sūriu sau leidžia pasimėgauti nedideliais kiekiais. Moteris juokėsi, kad negalėtų gyventi be šio produkto.

„Mano šeima labai mėgsta gurmaniškus produktus. Todėl į Kauną grįšiu su lauktuvėmis: sūriu su trumais, džemu, – pasakojo vakaro viešnia. Visoje Europoje renginius ir vedybas organizuojanti moteris nepraleidžia progos paskanauti vietinių gurmaniškų gėrybių.

Įmantrius sūrius, prie jų derančius pagardus K. Kaikarienė perka įvairiose specializuotose parduotuvėse. – Gal tai atrodo ir nesvarbu, tačiau man patinka, kai parduotuvės asortimentas būna sudėliotas estetiškai“, – sako K. Kaikarienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)