Antradienį ant „eurovizinės“ scenos lipusios merginos – Akvilė Kisielienė, Dileta Meškaitė-Kisielienė bei Giedrė Girnytė – šįvakar nusprendė šūksniais ir plojimais užvesti visą „Siemens“ areną.

Anokia paslaptis, kad lemtingą „Lietuvos ryto“ krepšinio komandos kovą dėl išlikimo Europos taurės turnyre stebėjusios merginos aistringai palaikė vilniečių ekipą.

O kaip gi kitaip – juk išvaizdus lengvojo krašto puolėjas Laimonas Kisielius yra grupės narės Akvilės Kisielienės vyras.

Pora susituokė praėjusių metų liepos mėnesį Šv. Jonų bažnyčioje, artimųjų, bičiulių krepšininkų ir kitų grupės narių apsuptyje.

Nors „Lietuvos ryto“ ekipa kovą su Sankt Peterburgo „Zenit“ komanda trečiadienio vakarą laimėjo, iki kelialapio į kitą Europos taurės turnyro etapą vilniečiams pritrūko taškų.

Plačiau apie varžybas skaitykite ČIA.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)