idų prodiuseris Laimonas Kirkutis feisbuke paviešino suknelės nuotrauką ir uždavė ironiškų klausimų: „Kur žiūri lygių dešrų kontrolieriaus tarnyba? Kodėl buvo panaudota tik kaimiška dešra ir medžiotojų dešrelės? Kur servelatas ir „šlapiankė“? Saliamis kur? Ne už tokią Lietuvą mes kovojome“.

Pamatęs suknelę piktinosi ir Saugirdas Vaitulionis, teigdamas, kad šį kūrinį pateisintų tik tuo atveju, jei tai buvo specialiai, „kad suerzintų veganus“.

„Kai jau galvoji, kad matei visokio šūdo, Kaunas tvoja iš visų jėgų! Ar čia su mintimi „mergaitė buvo tokia negraži, tai apkabino dešrom, kad bent šunys su ja pažaistų“? Šitą mėšlą pateisinčiau tik tuo atveju, jei padarė specialiai, kad suerzintų veganus“, – rėžė S. Vaitulionis.

Paulius Ambrazevičius savo feisbuke paviešino nuotrauką bei rašė: „Suknelė iš dešrų? Mėgėjai. Aš sukonstravau tą mentelę, kur pas akių gydytoją dediesi prie akies iš... Vyniotinio“.

DELFI primena, kad floristas Modestas Vasiliauskas jau ne pirmą kartą pristato kūrinius iš neįprastų sudedamųjų dalių. Jau anksčiau garsiai nuskambėjo jos kurtos suknelės iš gėlių žiedų, rudeninių lapų, pinigų, prezervatyvų, šulinių dangčių bei kitų netikėtų atradimų.

">

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)