„Socialiniuose tinkluose yra tokia tradicija „Throwback Thursday“, kai ketvirtadienį postini kažką iš praeities, ką gal jau postinai ar tiesiog atsimeni. Aš atsiminiau penkių suvirš metų senumo vienos televizijos laidos pranešimą spaudai, kurio antraštė va tokia. Kristupas Krivickas paskutinių įvykių fone – neblogai citačikė skamba, ane?“, – rašė Paulius Ambrazevičius, pasidalydamas citata „Krivickas: jei nepaimsi diržo vaikui – jis paims šautuvą“.

DELFI susisiekus su K. Krivicku, šis patikino, kad nenori vėl kalbėti šia tema, esą visą esmę pasakė atsakydamas P. Ambrazevičiui jo feisbuko įraše.

„Tas interviu buvo. Ir tai man garbės nedaro. Atvirkščiai. Man gėda dėl to, kaip tuomt galvojau ir ką tuomet sakiau. Turiu keturis vaikus ir nė karto nesu net balso prieš juos pakėlęs. Nė karto. Manau, kad vaikus reikia saugoti, mokyti ir mylėti“, – taip rašė K. Krivickas po P. Ambrazevičiaus paviešinta jo citata.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (213)