Su DELFI L. Norkevičienė bendravo dar nė nespėjusi nulipti nuo scenos, vos išjungus televizijos kameras.

Pasidomėjus, ar ateidama į projektą ji tikėjo tokia jo pabaiga, ši tvirtai tai paneigė. „Buvo įvairiausių vingių. Ateidami į šį projektą mes negalvojome apie galutinį tašką, siekėme tiesiog siųsti žinutę ir parodyti šiek tiek nestandartišką ir neįprastą mūsų projektų scenoms muziką. Tuo pačiu siekėme būti labai teisingi patys prieš save, – kalbėjo Liepa. – Galvojome taip: jei mus supras, viskas bus gerai, jei ne – teks atsisveikinti su projektu ir tiek.“

Anot L. Norkevičienės, sunkiausia buvo įtikinti žiūrovus siunčiama žinute. „Tie žmonės, kurie žiūri projektus, turbūt nori paprastų gražių dainų, jiems nesinori kažko kardinaliai kitokio, o mes tai darėme“, – šyptelėjo projekto nugalėtoja.

Pasibaigus projektui Liepa tikino pirmiausia svajojanti apie poilsį. „Miegosiu ir ilsėsiuosi, nes paskutinės naktys buvo labai sudėtingos, teko keisti pasirodymus. Tačiau viskas vyksta ne be reikalo. Buvo liepta pakeisti dainas, pakeitėme. Bet viskas baigėsi labai gerai. O dabar tai išsimiegosiu ir išvažiuosiu paatostogauti“, – džiaugėsi Liepa.

„Apie pinigus mažiausiai galvojome, – tikino L. Norkevičienė. – Tai nebuvo mums svarbiausioas dalykas. Daug svarbiau – žmonių pripažinimas.“

Trečiąją vietą laimėjo Linas Lapėnas ir Irena Starošaitė. Jiems atiteko 2 tūkst. eurų bei projekto rėmėjų dovanos.

Antrąją vietą pelnė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė bei Ištvanas Kvikas. Jiems atiteko 3 tūkst. eurų čekis.

Pirmąją vietą bei 5 tūkstančius eurų laimėjo Liepa Norkevičienė ir Simonas Storpirštis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (168)