DELFI žiniomis, apie įsibrovimą į grožio saloną „Studio M“ buvo pranešta 6 val. 26 min. Vagių grobis – 4 tūkstančių eurų vertės kompiuteris. Apie įsibrovimą policijos pareigūnams pranešė grožio salono savininkė.

Tame pačiame name, kuriame įkurtas grožio salonas, įsikūrę gyventojai pasakojo, kad jau kelias dienas laiptinėje buvo dingusi šviesa. Militos teigimu, antradienį tame pastate sustreikavo ir signalizacijos sistema, tačiau tuo metu ypatingų įtarimų tai nesukėlė, tačiau po vagystės kilo visokių versijų, anot Militos, tai galėjo būti pasiruošimo dalis.

"Studio M" durys

„Sužinojau paryčiais, nes atėjo valytoja ir paskambino, kad kažkas negerai su durimis, – DELFI pasakojo M. Daikerytė. – Iš pradžių nepatikėjau, nesupratau, apie ką kalba. O kai ji pasakė, kad kompiuterio nėra, iš karto atvažiavau ir pamačiau, kaip yra.“

M. Daikerytė tikino, kad ilgapirščiams reikėjo tik kompiuterio, jokie kiti daiktai nė nepaliesti. „Duris vagys greičiausiai laužė su automobiliu, tačiau įėję vidun paėmė tik kompiuterį, daugiau visiškai nieko, – kalbėjo verslininkė. – Žinoma, kompiuteris tėra daiktas, kurį galima atpirkti, juk ne čia didžiausia probema. Labai gaila visų nuotraukų, dokumentų ir medžiagos, kuri buvo kompiuteryje. Ilgai viską rinkome, turėjau daug informacijos, kurią ketinau panaudoti. Kompiuteris man – kone pagrindinis darbo įrankis.“

"Studio M" durys

Nuo pat ryto su policijos pareigūnais bendraujanti ir įvairius nesklandumus sprendžianti Milita neslėpė apmaudo: „Apskritai ši situacija nemaloni, atrodo, kad daryti verslą yra nesaugu. Aš suprantu, kad niekas nuo to nėra apsaugotas ir gal net jokia apsauga nuo to nepadės...“

M. Daikerytė rūpinosi „Studio M“ saugumu, čia buvo įrengtos stebėjimo kameros. Rytą su policijos pareigūnais vaizdo įrašus peržiūrėjusi mergina sužinojo, kad nusikaltimas buvo įvykdytas praėjus kelioms valandoms po vidurnakčio.

DELFI Milita teigė, kad grožio salonas veiks įprastu ritmu, tad šiuo metu deda kuo didžiausias pastangas, kad nė vienai klientei ši situacija nesukeltų nepatogumų.

Militos grožio salono atidarymo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)