Antradienio popietę G. Kildišienė nuo šalčio ir žvarbos apsigaubė dizainerio Juozo Statkevičiaus kurtu pilkšvos spalvos paltu su juodomis aplikacijomis.

Šį paltą J. Statkevičius gerbėjams pirmąsyk parodė per 2017 m. pavasario/vasaros kolekcijos pristatymą, įvykusį praėjusių metų lapkričio pabaigoje.

DELFI žiniomis, J. Statkevičiaus mados namų palto vertė siekia daugiau nei tūkstantį eurų.

Antradienio vakarą nei su J. Statkevičiumi, nei su jo atstove dėl platesnio komentaro susisiekti nepavyko.
Evaldas Valčiukas, Greta Kildišienė

Tai – ne pirmas kartas, kai G. Kildišienė dėl prabangių apdarų atsiduria po padidinamuoju stiklu. DELFI jau anksčiau garsiai aptarė Seimo narės garderobe esančius ruonio kailinius su lapės apykakle.

Anot sostinės kailių salono „Karališkas tigras“ savininko Mečislovo Subelio, garsiųjų ruonio kailinių kaina gali siekti apie du tūkstančius eurų.

„Manau, kad jos kailinių kaina turėtų būti nuo 1 iki 2 tūkst. eurų, nors svarbu, ar ji juos pirko, ar kažkur siuvosi. Greičiausiai apie du tūkstančius“, – teigė ekspertas.

Tiesa, pati G. Kildišienė tikino, kad plačiai žiniasklaidoje aptarti kailiniai – netikri, o jos garderobe kailinių už kelis tūkstančius eurų esą tikrai nerastumėte.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1337)