Šiąnakt egzotiška Lotynų Amerikos salelė linksmino klubo svečius kartu su geriausiai žinomu pietietiškos kultūros atstovu Jurgiu Didžiuliu.

Į vakarėlį atvyko ir žinomų veidų, o tarp jų ir Eglė Jakštytė su mylimuoju, Natalija Bunkė, Gintarė Gurevičiūtė bei Monika Šalčiūtė.

Trylikos energingų metų sukakčiai paminėti klubas paruošė įspūdingą programą, kurioje susipynė prabanga ir nuoširdumas. Per visą naktį klube rado, ką veikti ir žinomiausi žmonės, ir garsiausi naktinio gyvenimo atstovai. Išskirtinį vakarą vainikuos Jurgio Didžiulio ir perkusijos pasirodymas, o vidurnaktį klubo svečiai mėgausis jau tradicija tapusiu Pabo Latino tortu.

Jurgis Didžiulis – žinomiausias Lotynų Amerikos kultūros atstovas Lietuvoje. Šio atlikėjo vardą puikiai žino visi: ir ištikimi pietietiškos kultūros sekėjai, ir tik neseniai susipažinę su uždegančiomis šių kraštų tradicijomis žmonės. Kolumbijoje gimęs ir užaugęs atlikėjas, dainų ir muzikos autorius, prodiuseris ir aktyvus visuomenės veikėjas žaibiškai pavergė Lietuvos publikos širdis nuotaikinga ir energinga muzika.

Tryliktoje gimtadienio šventėje atlikėjas žadėjo sukurti tikrą Lotynų Amerikos atmosferą ir palepinti klubo svečius egzotikos ir aistringų šokių muzikos pliūpsniu.

Iš karto po gyvo garso koncerto klubinėtojų laukė iki ryto besitęsiančios linksmybės su geriausiais klubo DJ.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)