Vilniuje, Žirmūnuose, „Ogmios mieste“ įsikūręs restoranas svečius stebina ne tik vištienos patiekalais. Tuo galėjo įsitikinti ir į degustacinę vakarienę pakviesti žinomi veidai. Kviestiniams svečiams buvo patiekta tai, ką restorano lankytojai jau spėjo pamilti ir įvertinti. Susirinkę skanavo įvairiais būdais paruoštą vištieną, vištienos iešmelius, saldžiųjų bulvių traškučius, karibietiškas „cole-slow“ salotas, naminį humusą.

Pagyrų sulaukė restorano pasididžiavimas – patiekalas „Krevečių jūra“, kuris net ir skeptiškai į krevetes žiūrinčius svečius stebino savo skoniu. Pagal specialų receptą marinuotos, grilyje keptos krevetės tapo viena iš vakaro pažibų. Desertui buvo patiekta tai, ko galima paragauti tik restorane „Peri Peri“. Pyragaičiai „Pasteis de nata“ kepami restorano desertų meistrės pagal tikrą portugališką receptą nepaliko abejingų.

Aktorė Redita Dominaitytė į vakarienę „Ogmios mieste“ esančiame restorane atvyko su savo vaikais. Moteris juokėsi, jog jie niekada nevalgo krevečių, o štai restorane mėgavosi viena po kitos. „Tikriausiai daugelis mamų su manimi sutiks, jog labai dažnai restorano pasirinkimą padiktuoja vaikų norai. Jei jie nesuvalgė išsirinktų patiekalų, į tą vietą mes negrįžtame. Tačiau restorane šios problemos nebuvo. Jie su dideliu entuziazmu skanavo visus degustacinius patiekalus“, – pasakojo žinoma teatro aktorė.

Šventinėje vakarienėje taip pat apsilankė marketingo specialistas Saugirdas Vaitulionis, socialinio projekto moterims „Trys seserys“ įkūrėja Rima Olberkytė su vyru Žydrūnu Stankumi, dizainerė Sandra Šernė su mama, dainininkė Augustė Vedrickaitė su širdies draugu, verslininkai Vidmantė Martikonytė-Medišauskienė su vyru Pauliumi Medišausku, renginių organizatorė Elena Puidokaitė-Atlanta, „X Faktoriaus“ finalininkė Marija Grabštaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)