Tarp kviestinių svečių buvo stilistė Asta Valentaitė su bičiule Vaida Klizaite-Jasaitiene, kelionių ekspertas Rimvydas Širvinskas-Makalius, televizijos laidų vedėja Daiva Žeimytė, tinklaraštininkė Simona Burbaitė, asmeninis moterų treneris į namus Martas Kalendra ir atlikėja Saulenė Chlevickaitė.

Renginyje taip pat apsilankė rašytojas ir sveikos gyvensenos guru Andrius Pauliukevičius, atlikėjos Diana Dargienė ir Neringa Šiaudikytė, verslininkai Daina ir Antanas Bosai, buvęs Vilniaus meras Artūras Zuokas su žmona Agne bei daugelis kitų.

Restoranų kompleksu „Bizarre“ pavadintas ne veltui. Pirmajame aukšte svečiai mėgausis įmantriais Peru ir Japonijos virtuvių patiekalais, o štai antrajame – duoklė europietiškų patiekalų mėgėjams, kur svečiai galės gardžiuotis įvairiomis salotomis ar steikais.

Restoranų komplekse taip pat yra ir du barai su lounge zonomis bei vyno rūsys.

„Bizarre“ stebina ir išskirtiniu, prabanga alsuojančiu interjeru, kuriuo rūpinosi pats restoranų komplekso savininkas Rimgaudas Kunstmonas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (163)