Šiauliuose, kaip pati sako, mergautiniame bute, šiuo metu gyvenančią Sandrą trečiadienio vakarą teko skubiai gabenti į gydymo įstaigą. „Mama ją rado be pulso. Išsigando, kad kažkas negerai ir iškvietė medikus“, – DELFI kalbėjo Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Gailutė Smagriūnienė.

Iš gydymo įstaigos dar tą patį trečiadienio vakarą S. West Macaulay buvo išgabenta į policijos komisariatą. „Todėl, kad ji buvo girta ir elgėsi labai agresyviai, – priežastį paaiškino atstovė spaudai G. Smagriūnienė. – Ligoninės darbuotojai su ja nesusitvarkė, todėl paprašė policijos pagalbos. Jai nustatytas girtumas – 3,21 promilės.“

Jai surašytas administracinės teisės pažeidimų protokolas už pasirodymą viešoje vietoje neblaivioje būsenoje. Už tai S. West Macaulay gresia įspėjimas arba bauda nuo 14 iki 30 eurų.

DELFI susisiekus su S. West Macaulay ši iš karto patikino, kad nelabai gali kalbėti, nes jaučiasi blogai. Išgirdusi klausimą apie vakarykščius įvykius, Sandra tarė „kažką maišote“ ir baigė pokalbį.

DELFI primena, jog praėjusių metų pabaigoje internete ėmė plisti vaizdo įrašas, kuriame griūna girta moteris, o vyriškis bando ją pakelti. Pasidomėjus, ar įraše tikrai užfiksuota S. West Macaulay, moteris to neneigė. „Čia buvo gerokai prieš tai. Aš negeriu alkoholio, nesu bandžiusi jokių narkotikų, nerūkau, beveik nevalgau mėsos, mano organizmas nuo 2 taurių šampano apsinuodija. Tą naktį tuo įsitikinau dar kartą, aš negaliu gerti nė lašo, nebent kartą ar du per metus“, – DELFI tuomet kalbėjo Sandra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (371)