Aro ir Martynos sūnus pasaulį išvydo sausio 31 dieną. „Jau rytoj keliausime namo“, – džiugiai DELFI kalbėjo A. Vėberis.

Anot jo, tiek sūnus, tiek mama jaučiasi puikiai, o ir pats yra paskendęs džiaugsme. Pasidomėjus, ar šis laukimas buvo kitoks nei prieš tai, Aras tik nusijuokė, kad „visi vaikai mylimi ir laukti, ir sutikti vienodai su meile“.

Asmeninį gyvenimą po devyniomis spynomis slepianti pora ilgai neigė sklandžiusias kalbas ir apie būsimą pagausėjimą. Net tuomet, kai apvalėjantis Martynos pilvukas jau buvo matyti, į DELFI klausimą apie gyvybės laukimą Aras atsakė lakoniškai: „Nieko nekomentuosiu“.

Ne paslaptis, kad Martyna anksčiau buvo ištikima grupės „Naktinės personos“ gerbėja. Būdama paauglė ji net vadovavo A. Vėberio ir A. Chošnau grupės gerbėjų klubui.

Pora kartu nuo 2014-ųjų vasario. Tų pačių metų pabaigoje M. Kerbedytė patyrė siaubingą traumą, po kurios tik per stebuklą liko gyva. Moteris iškrito pro langą iš septinto aukšto. Martyna nukrito ant „Lexus“ automobilio, kuris po įvykio liko sumaitotas.

M. Kerbedytė – lietuviškos popscenos karaliaus Kastyčio Kerbedžio dukterėčia.

Martynai tai pirmas vaikelis, o Aras augina du vaikus: vyrenėlį Pijų iš pirmosios santuokos ir ketveriais metais jaunesnę dukrą Mariją iš antrosios.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)