M. Bui pavardė visuomenei tapo žinoma jai prisijungus prie Oksanos Pikul-Jasaitienės tuomet vadovaujamos merginų grupės „Olialia pupytės“.

„Išpildyk mano norus ir aš būsiu tavo“, – kartu su „Olialia pupytėmis“ prieš daugelį metų dainavo Marina.

Vėliau merginų grupė buvo pervadinta, prie jos prisijungė dvi naujos narės, o žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad M. Bui ketina užsiimti soline atlikėjos karjera.

M. Bui-Velečkienė taip pat dalyvavo skandalingame realybės šou „Šlovė ir turtai“, kurio transliacijos netikėtai buvo nutrauktos.

2012 metų liepą Marina išsiskyrė su pirmuoju vyru A. Daščenka, su kuriuo susilaukė dabar jau devynerių dukters Ešlės. Po skyrybų moteris pasiliko mergautinę Bui pavardę, o dukters globos teisės atiteko jos buvusiam vyrui Andrejui.

2015 m. rugpjūčio pabaigoje Lukiškių tardymo izoliatoriuje-kalėjime Marina ištekėjo už „Agurkinių“ ginkluoto nusikalstamo susivienijimo lyderio Sauliaus Velečkos, taip sukeldama ažiotažą ir kuriam laikui tapdama viena apkalbamiausių pramogų pasaulio atstovių Lietuvoje.

Po tuoktuvių moteris pasirinko dvigubą pavardę ir tapo Marina Bui-Velečkiene.

Pokyčių būta ne tik asmeniniame gyvenime, bet ir Marinos išvaizdoje.

M. Bui-Velečkienės išvaizdos pokyčiai – DELFI fotogalerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (239)