Garsi atlikėja, neseniai užbaigusi koncertinį turą „Winter is coming“, sako, kad per pastaruosius metus gerbėjams ir muzikai atidavė visą save, tad dabar – pats metas pailsėti.

„Kartais reikia atisukti į save ir įsiklausyti, ko tau iš tiesų reikia. O šiuo metu man tikrai reikia atostogų. Per pastaruosius metus labai daug savęs atidaviau, turiu susirinkti save atgal“, – sako atlikėja.

Justė neslepia apmaudo, kad jai teks praleisti šių metų „M.A.M.A“ apdovanojimus. „Nuo pat pirmos mamos nesu praleidusi nė vienų apdovanojimų, jaučiuosi to dalimi.

Tik čia tas atvejis, kai anksčiau supratau, kad man reikia atostogų ir bilietai buvo nupirkti gerokai anksčiau... Nebesinori atšaukti to, ko laukei labai ilgai. Reikia pasirūpinti savimi“, – tikino viena garsiausių šio meto Lietuvos atlikėjų.

J. Arlauskaitės-Jazzu ir Leono Somovo duetas šiemet nominuotas „Metų grupės“, „Metų koncertinės grupės“ ir „Metų dainos“ kategorijose.

„Metų daina“ pretenduojantis tapti kūrinys „Gaila“:

Ką gi darys už tūkstančių kilometrų esanti atlikėja, jei jiedu išplės pergalę?

Justė neatmeta galimybės iš anksto įrašyti padėką – juk tokia praktika yra ir pasaulinio lygio apdovanojimuose. O galbūt čia pasitarnaus ir teletiltas?

Į Filipinus Justė iškeliauja jau šį penktadienį. Jai kompaniją palaikys ne tik bičiulių būrys, bet ir širdies draugas Donatas Ivanauskas.

Pasiteiravus, kodėl pasirinko būtent šią atostogų kryptį, Justė paminėjo, kad Filipinuose dar niekada nėra buvusi. O ten – ir vienas didžiausių ir geriausių „Wake“ parkų visame pasaulyje.

Plaukimu vandenlentėmis J. Arlauskaitė-Jazzu sako susidomėjusi dar vasarą, tad aktyvus poilsis Filipinuose garsiai atlikėjai – garantuotas.

Netrukus sparnus į svečią šalį pakelsianti atlikėja vasario mėnesį trumpam grįš į Lietuvą – čia jos laukia keli koncertai, kurių pirmasis – jau vasario 14.

Atidavusi duoklę gerbėjams, Justė išskris tęsti atostogų Filipinuose. Ten planuoja pasilikti iki pat kovo pabaigos.

„Po atostogų grįšiu su trenksmu! Laukia labai daug naujų planu, apie kuriuos sužinosite netrukus“, – šiokią tokią intrigą paliko pašnekovė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (137)