DELFI žiniomis, Urtė su Aaronu šiuo metu jau grįžę į jo namus Los Andžele.

16-metė Urtė vis dar lanko mokyklą, tačiau su DELFI bendravęs A. Perezas patikino, kad tai – visiškai ne problema. „Ji neišėjo iš mokyklos Lietuvoje, mokosi nuotoliniu būdu. Yra tokia galimybė“, – tikino Aaronas.

Pasidomėjus, kaip reagavo jos tėvai, kai jiedu pranešė, kad 28-erių vaikinas ketina išsivežti jų nepilnametę dukrą į JAV, jis šyptelėjo: „Palankiai, žinoma. Mes puikiai sutariame, jie mus palaiko“. Išvykdamas iš Lietuvos su Urte, Aaronas turėjo gauti jų tėvų leidimą: „Keliavome turėdami jos tėvų pasirašytą laišką, kuriame – leidimas keliauti su manimi“.

Tiesa, po trijų mėnesių porelė turės apsispręsti dėl tolimesnio gyvenimo kartu, nes tik tiek mergina galės legaliai gyventi JAV. Kas bus praėjus šiam laikui, anot Aarono, jiedu dar negalvojo.

Ir nors Urtei – vos 16-ka, jos 28-erių mylimasis jau galvoja ir apie šeimos pagausėjimą. „Jei reikalai klostysis gerai ir jei būsime kartu, tai taip, planas toks ir yra, – šyptelėjo Aaronas, prisipažindamas, kad jau galvoja apie šeimą, tačiau pridūrė. – Bet tik po to, kai jai sueis 18-ka metų.“

Aaronas Perezas su mylimąja Urte

Naują gyvenimo puslapį JAV atvertusi pora kartu kiek daugiau nei pusmetį. Žiniasklaidos akiratyje jiedu atsidūre pernai metų pabaigoje, kai tiek Aaronas, tiek Urtė savo socialiniuose tinkluose ėmė dalytis jųdviejų nuotraukomis.

A. Perezas lietuviams gerai pažįstamas jau kelerius metus. Čia dažnai atvykstantis amerikietis dalyvauja įvairiose televizijos laidose bei šėlsta vakarėliuose.

12 metų skiriančios poros santykiai garsiausiai nuskambėjo sausio pirmąją, kuomet naktinis klubas, kuriame jiedu sutiko Naujuosius metus, paviešino vakarėlio nuotraukas. Mergina – nepilnametė, o viename Kauno klube, kuriame jie linksminosi, gali lankytis tik 21-erių sulaukę asmenys.

Kilus skandalui, su DELFI bendravęs Aaronas tikino nematantis šioje situacijoje nieko blogo. „Jai nebuvo galima gerti, ji turėjo „X“ žymę ant savo rankos. Be to, mes buvome kviestiniai svečiai. Žinote, daugybė nė pilnametystės nesulaukusių garsenybių yra rengę pasirodymus naktiniuose klubuose ar vakarėliuose, į kuriuos įleidžiami asmenys nuo 21 metų. Tad, kol ji nevartoja alkoholio ir nėra raginama tą daryti, nemanau, kad jos apsilankymas klube yra problema“, – susiklosčiusią situaciją komentavo Amerikos turtuolis.

Lietuvoje išpopuliarėjo kaip JAV milijonierius

Pirmą kartą Lietuva Aarono vardą išgirdo 2014-ųjų metų pabaigoje. Į Lietuvą atvykęs ir milijonieriumi prisistatęs vaikinas buvo pastebėtas su dainininke Ingrida Kazlauskaite, todėl atkreipė į save žiniasklaidos dėmesį. Lietuviai taip patiko Aaronui, kad šis nusprendė įsitraukti į tuomet populiaraus TV3 šou „Šok su manimi“ prizų steigėjų ratą.

Savo iniciatyva jis nusprendė, kad visi, balsuojantys už projekto dalyvius jo metu ir užsiregistravę A. Perezui priklausančioje svetainėje matchmillion.com, turės galimybę laimėti kelionę į JAV, Los Andželą. Kiek vėliau jis rengė konkursą, ieškodamas gražuolės, galinčios tapti jo svetainės destinationgirls.com reklaminiu veidu. Deja, šis konkursas baigėsi skandalingai – į viešumą iškilo ne itin skaidrių detalių apie jį laimėjusią merginą.

Aaronas Perezas

Ne kartą viešai buvo diskutuojama ir apie jo svetainę destinationgirls.com, kurioje buvo siūloma susirasti kompanjoną ar kompanjonę kelionėms. Tokia svetainė, skatinanti trumpalaikes pažintis, daugeliu kėlė dviprasmiškų minčių.

Tiesa, pirmoji jo svetainė matchmillion.com taip pat turi įdomių „prieskonių“. Teigiama, kad joje gali užsiregistruoti tik turtingi vyrai (kuriems ir registracijos mokestis esą yra nemenkas), tačiau merginoms ši sąlyga netaikoma. Sveitainėje, informacijoje apie asmenį, vyrai privalo nurodyti ir turtus bei uždarbį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (577)