Žinią apie E. Sidaro nelaimę naujienų portalui DELFI patvirtino artima dizainerio bičiulė bei ištikima jo kūrybos gerbėja verslininkė Rasa Arlauskienė.

„Taip, jis ligoninėje, bet jokios informacijos neturiu. Tikriausiai, ji prieinama tik artimiesiems“, – sakė R. Arlauskienė.

Verslininkė patikino, kad planuoja aplankyti dizainerį ligoninėje, tačiau negalėjo įvardinti, kada pavyks tą padaryti.

„Nežinau, kada leis. Situacija yra kritiška, nėra kaip lankyti. Kiek žinau, pas Egidijų dabar važiuoja sesuo“, – sakė R. Arlauskienė, su DELFI bendravusi vėlyvą trečiadienio popietę.

DELFI susisiekė ir su buvusia mados namų „Cantas“ savininke Jolanta Mikalajūniene, tačiau susigraudinusi moteris teigė kol kas situacijos komentuoti negalinti.

J. Mikalajūnienė mados namus į E. Sidaro rankas perdavė praėjusiais metais. Iki tol E. Sidaras buvo ilgametis „Cantas“ mados namų veidas bei kūrėjas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)