Pora susipažino kiek daugiau nei prieš 8 mėnesius. „Turiu sesę dvynę, ji mūsų angelas sargas! Ji su Eriku buvo pažįstami, o jis, kaip suprantu, jau seniai žiūrėjo į mane, tai kažkaip pasitaikė momentas ir mus supažindino. Šie metai buvo nuostabūs, atrodo, kad 10 metų nugyventa, viskas pasikeitė: pokyčiai įvyko tiek darbe, tiek šeimyniniame gyvenime ir viskas tik į gerą“, - pasakojo nuotaka.

Naujųjų metų išvakarėse ištekanti Monika Sesickaitė vilkėjo dizainerio Juozo Statkevičiaus kurtą suknelę.

Dar prieš vestuves Monika DELFI pasakojo, kad šventė nebus didelė. Kadangi ceremonijoje negali dalyvauti visi šeimos nariai – bus atšvęsta kukliai. „Norime šventę padaryti tada, kai visi būsime kartu“, – sakė nuotaka.

Ne atsitiktinai parinkta ir tokia data. „Švęsime ir Naujuosius ir vestuves. Būtent tokią datą simboliškai ir išsirinkome. Taip ar taip reikės švęsti“, – šypsojosi Monika.

Pasidomėjus, kur pora vyks kopinėti medaus, M. Sesickaitė teigė, kad tai dar nėra suplanuota: „Gal kažką sugalvosime. Kadangi tokia situacija šeimoje, tai nėra to ūpo švęsti ar kažkur važiuoti.“

Šeima laukia ir pagausėjimo. Monika džiaugėsi, kad E. Rachinšteinas tiesiog negali nustygti vietoje. „Vyras jau išrinkęs vardą. Kai moterys visą tą sunkumą pereina, tai didžiausias džiaugsmas būna vyrams. Jie tiesiog džiaugiasi tuo momentu, o mums dar ir tie nesklandumai pasitaiko, ir nuotaikų kaitos būna, ir formų pasikeitimai... “, – kalbėjo mergaitės besilaukianti nuotaka.

DELFI primena, kad E. Rachinšteino vardas išgarsėjo dėl daugybės jo tėvo finansinių nusikaltimų. Ne kartą į teisėsaugos akiratį pakliuvo ir jis pats.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (249)