Tarp vakarėlio svečių buvo galima išvysti Vaidą Skaisgirę, Gediminą Juodeiką, Astą Baukutę, Ingą Norkutę-Žvinienę, Vaidą Lisikaitę, Joringį Šatą ir kitus.

Šventei dirigavo netrukus eteryje pasirodysiančio komiško serialo „Bruto ir Neto 2“ aktoriai Šarūnas Banevičius ir Vaidotas Martinaitis.

DELFI pasidomėjo, ką gi kitamet žada nuveikti žinomi žmonės. Kokie jų tikslai ir naujametiniai pažadai. Štai, G. Juodeika gyvena revoliucinėmis nuotaikomis, o I. Norkutė-Žvinienė, priešingai, sau telinki pailsėti.

Televizijos veidas Gediminas Juodeika ateinančiais metais tikisi tikro perversmo savo gyvenime!

G. Juodeika
„2017 metai mano gyvenime turėtų būti vieni reikšmingiausių, todėl, kad viską pradedu nuo naujo balto lapo. Pradedu tiek darbo, tiek santykių prasme. Labai tikiuosi, kad ateinantys metai bus patys geriausi mano gyvenime.

Nepaisant to, man sukanka 45-eri. Tikiuosi, kad šie metai ir šis skaičius pagaliau atneš man sėkmę. Pas mane revoliucija dabar oho kokia! Turi būti naujas gyvenimo partneris, naujas gyvenimo etapas ir su darbais. Galbūt laukia nauji, dideli projektai. Labai tikiuosi, kad visa tai, ką sau prognozuoju ir „užsiprognozuos“, – sakė G. Juodeika.

Televizijos laidų vedėja Vaida Skaisgirė prisipažino nekurianti naujametinių pažadų, mat pastarieji – tik tam, kad juos laužytų.

„Pažadai – toks dalykas, kurį duodi tam, kad juos laužytum. Pastebėjau tokią tendenciją, tad sau pažadų nebeduodu. Užtat išsikeliu tikslus. Žinoma, ne kas metus. Dažniausiai tikslus išsikeliu kas sezoną, kai planuoju darbus ar asmeninį gyvenimą“, – sakė V. Skaisgirė.

Kitamet Vaidos laukia daugybė besitęsiančių ir naujų projektų. Tiesa,
garsi moteris sako mokanti teisingai planuoti laiką, tad šeima dėl įtemptos darbotvarkės tikrai nenukenčia.

„Visų svarbiausia, teisingas laiko planavimas ir organizavimas. Yra darbo laikas, tuo metu sūnus yra darželyje, o po darbo – laikas sūnui, vyrui, šeimai. Ir visi laimingi“, – šypsojosi televizijos žvaigždė.
V. Skaisgirė
Ateinantiems metams pažadų sau nedavė aktorė Inga Norkutė-Žvinienė.
I. Norkutė-Žvinienė

Garsi moteris sako gyvenanti ne pažadais, bet svajonėmis ir jų išsipildymu.

„Visuomet ką pažadu, tą padarau. Dėl žmonių ir dėl savęs. O šiandieną turiu svajonę pailsėti. Kažkur išvykti, kažkur pabūti. Pažadu, kad grįšiu produktyvesnė, darbingesnė!“ – šypsojosi garsi aktorė.

Vakarėlio akimirkos ir svečiai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)