„Iš tikrųjų mes norėjome dalyvauti, bet gavosi taip, kad mes vesime atrankas, – juokavo Ieva ir Gabrielė. – Nors gera naujiena yra ta, kad mes niekada neiškrisime.“

Žiūrovams dar nematytas duetas keičia pernai nacionalinę atranką į didžiausią Europos dainų konkursą vedusią porą – Andrių Rožicką ir Gerūtą Griniūtę. Tiesa, G. Martirosianaitei darbas LRT – ne naujiena: 2015 m. rudenį kartu su aktoriumi Giedriumi Savicku ji vedė pučiamųjų orkestrų konkursą „Vario audra“, o I. Stasiulevičiūtė nacionalinio transliuotojo eteryje pasirodys pirmąjį kartą.

Pernai dėl galimybės atstovauti Lietuvai susikovė vos kiek daugiau nei 20 dalyvių, šįmet jų daugiau nei 50 ir tai – neabejotinas nacionalinių atrankų rekordas. Sausio 7-ąją žiūrovai pamatys jau pirmąją nacionalinę „Eurovizijos“ atranką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)