Adas „Tilidūdoje“ ir šoka, ir dainuoja, ir vaidina. Jis yra vienintelis vaikas aktorių trupėje. Jo tėvus spektaklyje vaidina Aistė Smilgevičiūtė ir Rokas Radzevičius. Abu sako, kad jaunasis Adas – puikus aktorius, susidorojantis su darbu, kurį ne kiekvienas suaugęs galėtų atlikti.

Berniukas visus paperka ir akrobatiniais sugebėjimais, kuriuos tobulina jau ketverius metus. Duodamas pirmąjį savo gyvenime interviu Adas visai nesijaudino ir patikino, kad žvaigždžių liga jam negresia, nes jis tiesiog nežino, kas tai yra.

– Adai, ar sunku buvo pasiruošti Jono vaidmeniui spektaklyje „Tilidūda“?

– Pačioje pradžioje buvo tikrai sunku, nes reikėjo iškart išmokti visų dainų tekstus. Prieš eidamas į repeticiją vis turėdavau pasikartoti – taip greičiau įsiminiau.

– Ar jaudiniesi prieš spektaklį? Ar esi kada scenoje susipainiojęs, pamiršęs žodžius?

– Nesijaudinu. Nesu supainiojęs žodžių, nes scenoje vaidybinė mama kai kurias dainas dainuoja kartu. Ir tai man padeda nepamiršti.

– O tavo tikrieji tėvai tau duoda patarimų? Tėtis – kaip vaidinti, mama – kaip dainuoti? O gal atvirkščiai? Ką jie tau sako po spektaklio?

– Taip, duoda. Mama padeda taisyklingai dainuoti. O dar yra tokia daina, kur mes su tėčiu šuoliuojam ir trepsim – tada gerai prisimenu ritmą. Po spektaklio mama ir tėtis sako „šaunuolis, gerai vaidinai“.

– Iš kur išmokai taip šokti ir vaikščioti ant rankų?

– Lankiau keturis metus breiką LOW AIR mokykloje.

– O kaip tau patinka tavo „tėvai“ spektaklyje: Aistė Smilgevičiūtė ir Rokas Radzevičius?

– Labai patinka. Gerai sutariu su jais, nes jie labai linksmi.

– Ar čia pirmas tavo toks didelis vaidmuo, ar esi vaidinęs ir anksčiau?

– Be „pono Jono“ iš „Tilidūdos“ dar vaidinu Jaunimo teatro spektaklyje „Geras žmogus iš Sezuano“. Ten irgi vaidinu berniuką, staliaus Linto vaiką. Patinka šitas vaidmuo tuo, kad galiu valgyti saldainius iš šiukšlių dėžės. Patinka spirti Ainiui Storpirščiui į užpakalį ir šokti breiką.

– Kai nevaidini, ką tada veiki gyvenime?

– Einu į mokyklą, kai nėra atostogų, o kai yra, neinu ir ilsiuosi. Tada žaidžiu kompiuteriu. Dar groju ir dėlioju „Lego“.

– Kuo norėtum būti užaugęs?

– Pianistu, parkūrininku ir aktoriumi.

– Ar žinai kas yra „žvaigždžių liga“? Ar nebijai ja susirgti?

– Nežinau, dėl to ir nebijau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)