„Kol tu šalia buvai, pasaulį mano supratai. Dabar tušti namai. Kas buvo gera, virto pelenais“, – feisbuke antrosios Kalėdų dienos vakarą parašė Remigijaus mylimoji Raimonda. Moteris netrukus susilauks dar vieno Remigijaus sūnaus.

Tai ne pirmas kartas, kai Raimonda skausmą lieja socialiniuose tinkluose. Praėjus beveik dviem paroms po kraupios žinios, jo mylimojo Raimonda feisbuke paviešino jautrią trumpą žinutę: „Meile mano, prašau, grįžk namo“.

R. Morkevičius su mylimąja gyveno džiaugsmingu laukimu – moteris netrukus susilauks dar vieno berniuko. Tai bus jau trečias Remigijaus sūnus, dar vieno sūnaus, kurį augino pora, Raimonda yra susilaukusi iš ankstesnių santykių.

Nužudytas prie savo namų

„Kūne rasta ne viena šautinė žaizda, detalesnės informacijos pateikti dabar negaliu. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo“, – BNS sakė apskrities vyriausiojo policijos komisariato vadovas Darius Žukauskas.

Kaip D. Žukauskas sakė DELFI, R. Morkevičius nušautas prie savo namų, prie daugiabučio namo laiptinės. Tai įvyko, kai parvažiavęs R. Morkevičius išlipo iš automobilio ir ėjo laiptinės link. Neoficialiais duomenimis, žudikas laukė R. Morkevičiaus automobilyje prie daugiabučio laiptinės.

Kai kovotojas pastatė savo visureigį „Land Rover Freelander“ netoliese namo ir iš jo išlipo, pasipylė šūviai. Kai kurie liudininkai teigia, kad po egzekucijos šaulys sėdo į automobilį ir skubiai pasišalino.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (386)