M. Kerbedytė kitų metų pradžioje padovanos Arui dar vieną vaikelį. Arui tai bus antra atžala, o Martynai pirmoji.

Apie asmeninį gyvenimą neatviraujanti pora apie būsimą šeimos pagausėjimą nekomentavo net tuomet, kai suapvalėjęs Martynos pilvukas jau buvo gerokai matyti.

Ne paslaptis, kad Martyna anksčiau buvo ištikima grupės „Naktinės personos“ gerbėja. Būdama paauglė ji net vadovavo A. Vėberio ir A. Chošnau grupės gerbėjų klubui.

Pora kartu nuo 2014-ųjų. Tų pačių metų pabaigoje M. Kerbedytė patyrė siaubingą traumą, po kurios tik per stebuklą liko gyva. Moteris iškrito pro langą iš septinto aukšto. Martyna nukrito ant „Lexus“ automobilio, kuris po įvykio liko sumaitotas. M. Kerbedytė – lietuviškos popscenos karaliaus Kastyčio Kerbedžio dukterėčia.

Paskutiniu Kalėdų akcentu, lyg vyšnaite ant torto, keliems tūkstančiams melomanų tapo „Naktinių personų“ koncertas Vilniuje. Tiesa, atlikėjai iš anbksto žadėjo, kad šį kartą „ruduo nebus kaltas“ ir niekas „nesisuks ratu“. Šį kartą Aras Vėberis ir Alanas Chošnau tapo įsikūnijo į legendinius „depešus“.

Savo muzikinį kelią „Naktinės personos“ pradėjo prieš ketvirtį amžiaus. Anot jų, jie ne kartą girdėjo palyginimų, esą jų muzika ir lyrika itin panaši į „depešų“, tad nieko keisto, kad šiam koncertui jie pasirinko būtent šių atlikėjų repertuatrą.

Keli tūkstančiai žmonių į „Siemens“ areną rinkosi vangiai. Būreliai žmonių stoviniavo koridoriuose ir arenos viduje, kiti neskubėdami žingsniavo arenos link. „Naktinės personos“ taip pat neskubėjo pasirodyti scenoje – vėlavo kone pusvalandį.

Vis dėlto, vos scenoje pasirodė Aras ir Alanas, minia tiesiog pašėlo ir padovanojo nuoširdžių aplodismentų bangą. Minioje šįkart sukinėjosi brandūs veidai, mėgstantys tiek „personų“, tiek „depešų“ repertuarą.

Koncerto akimirkos:


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)