Į Klaipėdos areną likus kelioms valandoms iki koncerto atvykusi Jazzu ir L. Somovo komanda apstulbo – užkulisiuose organizatoriai įrengė kone namus.

„Kaip jums mano backstage? Organizatoriai pavarė! Arenoje pastatė man namus, – feisbuke emocingai rašė pati Jazzu, pasidalydama užkulisių nuotraukomis. – Miegamasis, grimerinė, svetainė! Koks geras jausmas! Pakilo nuotaika iškart! Tiek rūpesčio ir spalvų. Einame daryti soundcheck'ą ir laukiame jūsų, Klaipėda! Pradedame švęsti jau šiandien!“

DELFI žiniomis, organizatoriai užkulisiuose įrengė atskirus kambarius Leonui, Justei ir jų grupei. Apie tokį sutikimą nenutuokė nei patys atlikėjai, nei jų komanda.

Koncertų „Winter Is Coming“ metu didžiausiose šalies arenose skambės didžiausi Leono ir Justės hitai: „Lower Than the Ground“, kurį galima išgirsti net ir Indonezijoje, visų skausmingą meilę išgyvenančių širdžių himnas „Ką tu su manim darai?“, sintezatorių atgimimui atiduota duoklė „Nieko apie mus“ ar dainą, kuri ypač daug reiškia pačiai atlikėjai – „Po mano oda“.

Klaipėdoje kelionę po Lietuvą pradedantis duetas iki Naujųjų metų aplankys Kauną, Panevėžį ir viską vainikuos koncertu Vilniuje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)