Filme M. Šalčiūtei kitas aktorius griebia už gerklės. Pats A. Ramanauskas, ketvirtadienį viešėdamas DELFI konferencijoje neslėpė, kad vaidinti tokiame epizode ryžtųsi ne kiekviena. „Ką turėsiu daryti, sužinojau tik atvykusi. Kažkodėl Algis to man nesakė. Nežinau, kodėl man buvo nepranešta ar tik paskutinę sugalvota, bet taip, man ten griebė už gerklės ir tai nebuvo labai smagu, – pasakojo Monika. – Net ir atėjusi filmuotis galvojau, ryžtis tam ar ne. Nors jei man tas vaidmuo nebūtų tikęs, tikrai būčiau pasakiusi „ne“, nes niekas manęs juk nevaržo, bet tai priėmiau kaip profesionalė ir pagalvojau, juk tai esu ne aš, tai kažkokios gėlių mergaitės vaidmuo.“

23-ejų Monika nėra mačiusi legendinės rusiškos „Dvylika kėdžių“ ekranizacijos ir ji tai laiko privalumu. „Nesikryžmins ir nelyginsiu, nebus tokio mąstymo, kad ten buvo geriau ar blogiau“, – šypsodamasi pasakojo M. Šalčiūtė.

Jau ne pirmą vaidmenį kine atliekanti Monika neslepia, kad ne kartą girdėjo liaupsių dėl savo sugebėjimų prieš kameras ir kartais pagalvoja apie tolimesnį kelią šioje srityje: „Daug kas man sako, kad turiu perspektyvų šioje srityje. Niekada neatmetu galimybių to mokytis, nors šiuo metu man galbūt trukdo tas sukurtas įvaizdis, dėl kurio aš gaunu tuos vaidmenis, kurie nėra mano mėgstamiausi ir dažniausiai tokie epizodiniai bei komiški. Jie nėra man prie širdies, tačiau taip yra“.

Pats A. Ramanauskas taip pat negaili liaupsių Monikai, nors ši ir nėra profesionali aktorė: „Negalima sakyti profesionalus ar neprofesionalus aktorius. Yra geras aktorius arba ne“, – nukirto A. Ramanauskas pridurdamas, kad Monika su savo vaidmeniu susitvarkė tiesiog puikiai.

DELFI redakcijoje viešėjęs režisierius Algis Ramanauskas, prodiuseris Stasys Baltakis bei Kysą įkūnijęs aktorius Julius Žalakevičius atskleidė dar daugiau intriguojančių detalių apie filmą:

Į VIP svečiams skirtą išankstinę filmo premjerą susirinko gausus būrys svečių ir kone visi ryškiausi aktoriai. Pagrindinius vaidmenis šioje juostoje atliko už teisybę kumščio nebijantis pakelti Mantas Stonkus, įkūnijęs Benderį, ir Julius Žalakevičius, įkūnijęs sovietiniuose laikuose užstrigusį Kysą. Pastarasis šįvakar nedalyvavo filmo premjeroje, nes sukosi kituose darbuose, o štai M. Stonkus atvyko su žmona Indre, kuri taip pat įsiamžino filme.

Raudonuoju kilimu į premjerą žengė Rūta Ščiogolevaitė su vyru, Ineta Stasiulytė su mylimuoju Deivydu, kuris dar kartą galės įvertinti mylimosios talentą, ji taip pat įsiamžino A. Ramanauskao režisuotame filme.

Premjeros nepraleido ir Rimas Šapauskas, taip pat atlikęs juostoje vaidmenį, bei Andrius Užkalnis su širdies drauge. Beje, scena su A. Užkalniu filme ypač patiks tiems, kurie nejaučia jam simpatijų, filme A. Užkalnį vienu smūgiu partrenkia Benderis, kurį įkūnijo M. Stonkus.

Ketvirtadienio vakarą, VIP premjeros metu, į kino salę sugūžėjo šimtai svečių. Salė buvo pilnutėlė.

Komedijoje iš viso nusifilmavo apie 60 aktorių – tiek profesionalų, tiek kviestinių žvaigždžių, tarp kurių – ir daug žinomų žmonių.

Filmo pristatymo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)