Į VIP svečiams skirtą išankstinę filmo premjerą susirinko gausus būrys svečių ir kone visi ryškiausi aktoriai. Pagrindinius vaidmenis šioje juostoje atliko už teisybę kumščio nebijantis pakelti Mantas Stonkus, įkūnijęs Benderį, ir Julius Žalakevičius, įkūnijęs sovietiniuose laikuose užstrigusį Kysą. Pastarasis šįvakar nedalyvavo filmo premjeroje, nes sukosi kituose darbuose, o štai M. Stonkus atvyko su žmona Indre, kuri taip pat įsiamžino filme.

Raudonuoju kilimu į premjerą žengė Rūta Ščiogolevaitė su vyru, Monika Šalčiūtė, filme taip pat atlikusį epizodinį vaidmenį, Ineta Stasiulytė su mylimuoju Deivydu, kuris dar kartą galės įvertinti mylimosios talentą, ji taip pat įsiamžino A. Ramanauskao režisuotame filme.

Premjeros nepraleido ir Rimas Šapauskas, taip pat atlikęs juostoje vaidmenį, bei Andrius Užkalnis su širdies drauge. Beje, scena su A. Užkalniu filme ypač patiks tiems, kurie nejaučia jam simpatijų, filme A. Užkalnį vienu smūgiu partrenkia Benderis, kurį įkūnijo M. Stonkus.

Ketvirtadienio vakarą, VIP premjeros metu, į kino salę sugūžėjo šimtai svečių. Salė buvo pilnutėlė.

Komedijoje iš viso nusifilmavo apie 60 aktorių – tiek profesionalų, tiek kviestinių žvaigždžių, tarp kurių – ir daug žinomų žmonių.

Prieš pat filmo premjerą filmo kūrybinė komanda viešėjo DELFI konferencijoje. Jos įrašą galite pamatyti čia:

Naujoji lietuviška nuotykių komedija „12 Kėdžių“ buvo sukurta remiantis 1928 metais parašytu kultiniu Odesos rašytojų Iljos Ilfo ir Jevgenijaus Petrovo romanu „Dvylika kėdžių“, bet daugelyje pasaulio šalių ekranizuota istorija lietuviškoje versijoje atgims naujai. Filme žiūrovų laukia pažintis su dviem skirtingų laikmečių personažais – šiuolaikiniu vaikinu Benderiu (aktorius Mantas Stonkus) ir sovietinės epochos atstovu Kysa (aktorius Julius Žalakevičius). Nuotykiai prasidės, kai šis Benderiui prasitars apie dvyliką uošvienės kėdžių, kurių vienoje paslėpti briliantai.

Dvi neįtikėtinai skirtingos asmenybės suvienys savo jėgas ir leisis į nesusipratimų ir pavojų kupiną lobių paiešką kone po visą Lietuvą.

Naujoji lietuviška komedija „12 Kėdžių“ Lietuvos kino teatruose pasirodys nuo gruodžio 23 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (121)