Praėjusių metų pradžioje Remigijaus veidas dažnai šmėžavo televizijos ekrane. Jis dalyvavo ekstremaliame šou „Šuolis“, kurį po intensyvios kovos ir laimėjo.

R. Morkevičių pažinojo visi „Šuolio“ dalyviai. Tarp jų ir atlikėjas Sezeris Saylikas-Sezzy. „Negaliu patikėti. Aš neįsivaizduoju, kaip galima nužudyti žmogų negalvojant, ką jis palieka. Jis turi šeimą, – DELFI kalbėjo Sezzy. – Man žiauriai gaila. Jis, mano manymu, nebuvo blogas žmogus. Tiesiog aplinkybės taip kartais sužaidė ir viskas.“

DELFI susisiekus su kita jo pažįstama, Gabriele Grygolaityte-Vasha, ši tikino, kad Remigijus nebuvo jos artimas draugas, tačiau ji jį pažinojo. „Niekada nepateisinau jo išgėrusio elgesio, kurį visi žino, kai jis sužalodavo moteris ar kažkaip panašiai „prisidirbdavo“, bet blaivus jis buvo tikrai nuoširdus ir neblogas žmogus, – kalbėjo G. Grygolaitytė. – Nors ir nebuvo artimas, kažkodėl visuomet jį palaikydavau. Liūdna, kad tokie baisūs dalykai vyksta mūsų mažoje Lietuvoje.“

Remigijus Morkevičius

Kartu su Remigijumi projekte dalyvavusi Daina Bilevičiūtė susilaikė nuo komentarų paprašydama laiko „susigyventi su žinia“.

Po tragiškos žinos įrašas su užuojauta atsirado ir Jolantos Leonavičiūtės feisbuko paskyroje. „Ilsėkis ramybėje, Remigijau. Užuojauta šeimai ir artimiesiems“, – parašė kartu su juo televizijos projekte dalyvavusi J. Leonavičiūtė ir pasidalijo bendra nuotrauka.

Užuojautą feisbuke išreiškė ir sportininkė Kristina Narbutaitytė: „Ilsėkis ramybėje, drauge. Žinia sukrėtė, dar netikiu. Toks išliksi atminty – su šypsena, optimizmu, užsispyręs ir visada kovotojas! Gyvenimas nepagailėjo išbandymų ir per anksti Tau jis užgeso“.

Remigijus Morkevičius

Įrašą apie išėjusį bičiulį socialiniame tinkle paliko ir Vytautas Medineckas-Ironvytas. „Ilsėkis ramybėje, bičiuli“, – rašė V. Medineckas ir pacitavo savo dainos eilutes. „Nesvarbu, ofisas ar ringas, jeigu tu laimingas, reiškias elgiesi teisingai“, – dainos „Svajonės“ eilutes feisbuke parašė Ironvytas ir pasidalijo vaizdo klipo nuoroda. Šiame vaizdo klipe įsiamžino anapilin iškeliavęs R. Morkevičius.

Prieš kelias savaites Remigijus savo feisbuko profilyje paviešino nuotrauką, kurioje įsiamžino kartu su savo sūnumis ir mylimąja bei pranešė jų šeimai svarbią žinią – netrukus Remigijų ir Raimondą turi aplankyti gandrai.

Šalia nuotraukos Remigijus išvardijo savo sūnelių vardus bei pranešė, kad į pasaulį besibeldžianti gyvybė taip pat berniukas. Tai trečias R. Morkevičiaus sūnus, tačiau pora kartu augino ir dar vieną berniuką, kurio jo mylimoji susilaukė anksčiau.

R. Morkevičius savo meną kovoti buvo demonstravęs ne tik ringe, tačiau ir gatvėje – jis buvo sumušęs policijos pareigūną, 2013 metų gruodį už merginos užpuolimą Kauno senamiestyje buvo nuteistas laisvės apribojimu ir bauda, o šių metų balandį jis užpuolė ir sumušė Airijos pilietį, už ką gavo 20 parų arešto.


Daugiau apie tragišką įvyki skaitykite čia.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (526)