Kitamet prasidėsiančios atrankos – trečiasis V. Pilibaitytės-Mios bandymas prasibrauti į didžiąją sceną ir didžiausią muzikinį konkursą, 2017-ųjų gegužę įvyksiantį Ukrainoje.

„Pagalvojau, kad reikia sudalyvauti paskutinįjį, trečiąjį, kartą“, – sakė Mia ir pridūrė, kad dalyvauti ją paskatino širdžiai artima, dviejų britų prodiuserių sukurta daina.

„Ta daina man artima, išjausta iki begalybės. Iki paskutinės minutės dvejojau ir galvojau, gal, vis dėlto, neverta? Gal nesu morališkai pasiruošusi po visų šiųmečių savo gyvenimo įvykių?

Bet mano stiprybė yra muzikoje ir ji man gyvenime teikia daug jėgos. Manau, kad turiu daryti tą, kam esu sutverta. Tebunie tai paskutiniai mano metai „Eurovizijoje“, nes 10 kartų dalyvauti tikrai neketinu. Nesmerkiu tų žmonių, suprantu jų norą laimėti, pasirodyti už Lietuvos ribų, bet jei tiek kartų žmogui nepavyksta laimėti – aš, būdama jų vietoje, nedalyvaučiau“, – teigė V. Pilibaitytė-Mia.
Vilija Pilibaitytė-Mia

Sakoma, jog trečias kartas nemeluoja, tačiau atlikėja teigė prietarais, vis dėlto, netikinti. O jei ir šįkart nepasisektų – daugiau „eurovizinės“ laimės ji nebandys.

Tačiau bent jau kol kas revoliucinėmis nuotaikomis gyvenanti atlikėja nori tikėti savo sėkme. O ir sako, kad „Eurovizija“ bus tas variklis, kuris padės ir vėl sugrįžtį į kūrybos pasaulį.

„Manau, kad mano gyvenime, tikriausiai, ir trūko „Eurovizijos“, kad pradėčiau kurti, pradėčiau daryti tai, ką geriausiai sugebu ir būti ten, kur esu atradusi save.

Tikriausiai kiekvienam atlikėjui ateina toks etapas, kai imi klausinėti savęs, galbūt verta pabandyti kažką kito? Galbūt kažkur kitur save surasiu? Bet, manau, jau seniai radau save. Man nebereikia savęs daugiau ieškoti“, – jausmingai sakė Mia.

Nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos startuos jau kitų metų pradžioje, sausio mėnesį, ir truks iki kovo pradžios.

O štai laukiamiausia metų muzikos šventė – „Eurovizijos“ dainų konkursas – Kijeve vyks kitų metų gegužės 9–13 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (266)