Šventinį vakarą pradėtu mambo melodijomis paskelbė Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras, diriguojamas Gintaro Rinkevičiaus. Nutilus pirmai dainai scenoje pasirodė ir pagrindiniu smuiku visą vakarą griežę Andrius Rožickas ir Giedrius Savickas.

LRT studijoje koncertą stebėjo Vytautas Landsbergis, Liepa Kiauleikytė-Rimkevičienė, Agnė Bilotaitė, Visvaldas Matijošaitis, Gabrielius Landsbergis, Algirdas ir Janina Butkevičiai, Benediktas Vanagas, Zita Kelmickaitė, Daina Gudzinevičiūtė ir daugelis kitų.

Scenoje vakaro metu pasirodė net 40 atlikėjų: Aistė Lasytė, Jeronimas Milius, Česlovas Gabalis, Povilas Meškėla, Marijus Jampolskis, Jurga Šeduikytė, Vidas Bareikis ir kiti.

Vakaro vedėjai, G. Savickas ir A. Rožickas, į sceną vieną po kito kvietė politikus ir šiems deklamavo eilėraščius bei dovanojo šventines dovanas. Į sceną pasikvietę Ministrą pirmininką Saulių Skvernelį šiam padovanojo pagalvę bei miego akinius, kad valdant valstybę rastų laiko ir miegui. „Mes jums vatą, mūs jums lengatą“, – dovaną įteikdamas juokavo S. Skvernelis.

Naujametinio vakaro filmavimo akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)