Knygas kol kas galima įsigyti tik „Impuls“ sporto klubuose, tačiau kitąmet planuojama knygą pardavinėti ir šalies knygynuose.

Į renginį atvykęs sportininkas Mindaugas Mizgaitis šmaikštavo, kad sportuoti ėmė dėl to, kad gimė Kaune, kur to nedaryti tiesiog negalėjai. „Kaune, jei nesportuoji, tai negali ir į kiemą išeiti. Arba sportuok, arba neik į kiemą“, – juokėsi vyras.

Sportininkas teigė, kad svarbiausia atsiminti, jog be darbo nieko nebus, o pradėti sportuoti reikia ne nuo madingos sportinės aprangos ar papildų, o tiesiog pirmiausia ateiti į sporto salę.

Tuo tarpu penkiakovininkas Edvinas Krungolcas neabejojo, kad kiekvienas žmogus turėtų siekti sveikatos: „Jei žmogus sveikas, tai jis ir gražus. Kai jis gerai jaučiasi, tai ir sau atrodo gražiau, jaučiasi laimingesnis. Sportuoti reikia dėl sveikatos, o kiti privalumai ateis savaime.“

Bėgikė Diana Lobačevskė teigė, kad pradėdami sportuoti žmonės turėtų išsikelti sau tikslą. „Žmonės, ateidami sportuoti, turi žinoti, ko jie nori. Sportininkus motyvuoja tikslai.“

Sportininkė neslėpė, kad tingių dienų būna ir jai: „Būna juodų dienų, kai nesinori lįsti į kedukus, bet jų būna mažai, nes sportas man neša malonumą. Žinau, kad labai blogai jausiuos, jei nenueisiu į treniruotę. Geriau jau nugalėsiu tinginį ir nueisiu į treniruotę ir po to jausiuos dvigubai geriau.“

Renginyje taip pat pasirodė Juozas Liesis, Vitalijus Cololo, Diana Dargienė, Mindaugas Mickevičius-Mino ir būrys kitų, sveiku gyvenimo būdu besidominčių, svečių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)