„Iki šiol dar nebuvome povestuvinėje kelionėje, tad nusprendėme, kad pagaliau galėtume į ją nuvykti. Svajojau aplankyti Aziją, tad ėmėme ieškoti, kur dabar palankiausia vykti. Bilietus nusipirkome keletą dienų prieš skrydį“, – pasakojo dukrelę auginanti Sotera.

Jauna moteris išdavė, kad kelionė buvo spontaniška ir pora per daug neplanavo: „Viskas vyko labai neplanuotai, skridome net neturėdami, kur apsistoti. Bet tai buvo tikrai smagu, su nuotykiais ir iššūkiais.

Kelionės ne tik praplečia akiratį, bet ir sustiprina tarpusavio ryšį. Mes kartu patyrėme daug gražių, įsimintinų akimirkų. Vietnamas beprotiškai gražus.“

Soteros manymu, poroms naudinga pailsėti nuo namų rutinos ir paatostogauti be vaikų: „Vykome be savo mažosios, nes pabijojome ją imti į tokią šalį, o dar tie ilgi skrydžiai... Manau, kad sveika pailsėti nuo rutinos, sauskelnių, košyčių, bet jokiu būdu nekalbu apie pailsėjimą nuo vaiko.

Puoselėti santykius reikia būtinai, ypač, kai šeimoje atsiranda vaikai ir tėvai neberanda laiko vienas kitam.“

Pora Vietname laiko veltui neleido ir aplankė išties nemažai: „Didžiausias miestas – Saigonas, iš tiesų labai gražus ir sutvarkytas, tačiau išvažiavus iš jo pamatai tikrąjį Vietnamą, kuris skiriasi kaip diena ir naktis. Labiausiai mums patiko Phu Quoc sala.

Ten – visiškas rojus. Nebijočiau atsivežti ir mažo vaiko, nes viskas taip gražu, sutvarkyta, o vandenyje – jokių pavojingų gyvių, matosi dugnas, tad galima ramiai pliuškentis ir mėgautis.“

Sotera neslėpė, kad atostogauti Vietname – itin pigu: „Viskas tikrai labai pigu: nuo pragyvenimo iki maisto. Dviese gali labai sočiai pavalgyti už 10 dolerių.

Už keletą dolerių galima nusipirkti suknelę, o už 10-15 – nakvynę. Galima rasti ir daugybę pramogų: nuo nardymo iki apsilankymo džiunglėse, tad tikrai rekomenduoju apsilankyti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)