„Apie tai, kad ketiname susituokti, nesakėme niekam. Tėvams pranešėme tik likus dienai iki ceremonijos. Prašėme, kad niekas nevažiuotų mūsų sveikinti ir jokios šventės nedarėme, tiesiog tyliai gražiai „susirašėme“.

Ronaldas nusprendė, kad taip bus tiek mums, tiek artimiesiems ir bičiuliams geriau. Ateityje laukia didelė vestuvių šventė, kai vienas kitam amžiną meilę prisieksime prieš Dievą, bažnyčioje“, – DELFI pasakojo atlikėja, šiuo metu namų jaukumą kurianti svečioje šalyje.
Gabrielė ir Ronaldas Rutkauskai su dukrele Adrija

Jauna mama pasakojo, kad žiedais civilinės metrikacijos skyriuje jiedu su mylimuoju neapsikeitė – tą ketina padaryti Dievo akivaizdoje.

Ištekėjusi Gabrielė pasirinko vyro pavardę ir tapo Rutkauskiene.

„Pasilikau vyro pavardę, nes Grygolaitytės pavardė man visiškai nieko nereiškia“, – sakė Gabrielė.

Viskas Gabrielės, Ronaldo ir Adrijos šeimoje vyksta atvirkštine tvarka. Iš pradžių – žinia apie nėštumą, kiek vėliau tuoktuvės civilinės metrikacijos skyriuje, o štai visai neseniai, gruodžio 8-ąją – ir įvykusios sužadėtuvės.

„Ronaldas žiedą man įteikė gruodžio 8 dieną, nors norėjo tą padaryti keliomis dienomis anksčiau, gruodžio 6-ąją, per mano gimtadienį. Tačiau žiedelio nespėjo pagaminti“, – sakė G. Rutkauskienė.

Pasiteiravus, ar kartu su dukrele Adrija jau apsiprato savo naujuose namuose Salonikuose, Gabrielė patikino, kad namai ten, kur šeima.

„Kad ir kuriam pasaulio kampelyje būčiau, mano namai ten, kur šeima. Pasirinkau vyrą krepšininką, keliaujantį po pasaulį, todėl prie naujos aplinkos sugebu prisitaikyti greitai ir nekeldama jokių pretenzijų“, – sakė G. Rutkauskienė.

Nors Salonikuose temperatūra aukštesnė nei Lietuvoje, tačiau Gabrielė vis dar tikisi per Kalėdas sulaukti sniego.

„Gyvename aukštai kalnuose. Sako, kad čia kartais iškrenta sniegas, bet nusileidus į apačią, prie vandens, jį vargiai pamatysi“, – tikino atlikėja.

Tačiau Kalėdų nuotaiką Rutkauskų šeima jau sukūrė – namuose sužibo žaisminga eglutė, išpuošta išties nestandartiniais žaisliukais. Ant žaliaskarės – ir spurgą, ir saldainius, ir keksiukus primenančios dekoracijos.
Rutkauskų šeimos eglutė

DELFI kviečia pasižvalgyti ir kitų pramogų pasaulio atstovų Kalėdų eglutes:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)