„Vienintelis planas per Kalėdas – susitikimai su šeimos nariais. Didžiausia Kalėdų dovana man – buvimas su mylimais, ramūs ir prisiminimų kupini pokalbiai, atvirumas ir džiaugsmas, kad visi sėdime prie vieno stalo, – sako E. Skrolytė. – Net ir dovanos mūsų namuose – kiekviena su mintimi ir ne todėl, kad būtina dovanoti, o todėl, kad dovanoti norisi iš širdies, suteikiant džiaugsmo.“

Skirti laiko socialiniams projektams E. Skrolytei taip pat labai svarbu ir ne tik Kalėdų laikotarpiu – prisiliesti prie to, kas turi prasmę, gali padėti kitam, keičia ir brandina visuomenę, augina žmogų.

Daryti gera kitam, pasak jos, pirmiausiai yra dovana sau pačiam, o daryti gera moteriai – ypač svarbu, nes ji visos šeimos ašis, ta, kuri labiausiai save išdalina ir moko visus gerumo, atjautos, meilės, supratimo.

„Moterų istorijos, moterų gyvenimai – visada buvo mano dėmesio, apmąstymų centre. Dar studijuodama režisūrą nuolat rinkausi kūrinius, kuriuose pagrindinės herojės – moterys. Seserų projektas man labai artimas, nes pagrindinis jo tikslas – laiminga, auganti moteris, – sako E. Skrolytė, kuri visą dieną drauge su projekto kūrėja Rima Olberkyte-Stankus savanoriavo „Trijų seserų“ labdaros erdvėje Panevėžyje, prekybos centre RYO. – Malonumas parduoti prekę, kuri neša naudą ne tik ją perkančiam, o ir moteriai, kuriai reikia paskatos, paramos – už surinktas lėšas Panevėžio moterims bus organizuojami nemokami „Trijų seserų“ seminarai. Tai kaip tik ta svarbiausia dovana, apie kokią kalbu – dėmesys. Šį kartą – panevėžietėms. “

Projektas „Trys seserys“ šiandien subūrė bene didžiausią ir profesionaliausią komandą Lietuvoje: psichologių, koučerių, NLP, juoko jogos ir pasitikėjimo savimi trenerių, aromaterapeučių, meno terapijos atstovių, rebrefingo ir sveikos gyvensenos profesionalių. Viena iš jų – psichologė Julija Tumaitė, jau šį šeštadienį, gruodžio 17-ąją, darbuosis Panevėžyje, Prekybos centro RYO Info centre įsikūrusioje „RYO gerumo klubo“ ir „Trijų seserų“ erdvėje.

Projektą palaiko ir kitos garsios šalies moterys, kurios dosniai aukoja projektui: Viktorija Jakučinskaitė, Beata Nicholson, Gabrielė Martirosianaitė, Agnė Jagelavičiūtė, Elvyra Monginienė, Daina Bosas, Kristina Kaikarienė, Jurgita Lukauskienė, Diana Vapsvė, Julia Janus, Lavija Šurnaitė, Simona Burbaitė, Elena Puidokaitė, Simona Nainė ir kitos. Visą informaciją apie projektą ir būsimus seminarus Panevėžio moterims bus galima rasti RYO Info centre. Seminaruose laukiamos visos moterys, šie ypač vertingi seminarai joms nieko nekainuos. RYO bene pirmasis PC Lietuvoje, įsteigęs suvenyrų liniją – „RYO Gerumo klubas“, nuo šių suvenyrų visos surinktos lėšos keliauja labdarai.

Visa už Panevėžio prekybos centro „RYO Gerumo klubo“ suvenyrus surinkta pinigų suma bus skirta socialinio pagalbos moterims projekto „Trys seserys“ veiklai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)