Renginio metu taip pat buvo pristatyti ir pusės milijono eurų vertės italų aukštosios juvelyrikos namų „Stefan Hafner“ dirbiniai, kuriuos Lietuvoje atstovauja „I Am Diamond“.

Unikalūs, amžinai vertingi „Stefan Hafner“ papuošalai, kurie kitąmet švęs penkiasdešimties metų jubiliejų, apdovanoti ir įvertinti tarptautinėmis prestižinėmis premijomis už eleganciją, dizaino drąsą, subtilų natūralų grožį, juvelyrinį meistriškumą.

Šios puošmenos iš kartos į kartą pelnė damų iš karališkųjų šeimų susižavėjimą ir pripažinimą, todėl šie aukštosios juvelyrikos kūriniai pasaulyje užima išties garbingą vietą.

Savo jubiliejiniais metais butikas „Nijolė“ Vilniuje pristato ypatingą kolekciją. Joje surinkti išskirtiniai laukinio Barguzino sabalo – kailių karaliaus, bei rinktiniai Amerikietiškos audinės kailiniai.

Prieš 25-erius metus būtent čia, Gedimino prospekte, ir prasidėjo prekės ženklo „Nijolė“ kelias į tarptautinį pripažinimą. Per šiuos metus „Nijolė“ prekės ženklas išgarsėjo ne tik Lietuvoje, bet ir Rusijoje, Vakarų Europoje bei Amerikoje.

„Nijolė“ butikas šventinį vakarą virto pačiu tikriausiu mados podiumu, ant kurio pademonstruotos kailių madų tendencijos.

Šventės grožiu rūpinosi Mantas Petruškevičius.

Į jubiliejų atvyko Vaida Klizaitė-Jasaitienė, Vaida Skaisgirė, Inga Stumbrienė su vyru, Rasa Arlauskienė su vyru bei daugelis kitų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (168)