DELFI domisi, kokias grožio procedūras gruodį renkasi moterys, į kurias nukrypsta daugumos akys.

Vita Jakutienė Kalėdų proga pasidovanojo grožio procedūras

V. Jakutienė viena iš nedaugelio įžymybių po trečiojo nėštumo greitai susigrąžinusi dailias kūno linijas. Ne vienerius metus modeliu dirbusi įspūdingos figūros moteris galėtų kad ir šiandien drąsiai lipti ant podiumo.

Vita atvira: „Esu iš tų moterų, kurioms vien intensyvaus sporto ir dietos nepakanka norint atrodyti nepriekaištingai. Po dukrytės gimimo pasitarusi su specialistais ne tik mankštinausi, stebėjau mitybą, bet ir atlikau liekninančių kūno procedūrų kursą. Visa tai padėjo išties veiksmingai padailinti kūno linijas.

Artėjančių Kalėdų proga sumaniau pasilepinti ir pasidovanojau sau tą patį procedūrų kursą (šypsosi). Savo pamėgtoje klinikoje ir vėl atlieku šalčio lipolizę bei ypač malonius kūno įvyniojimus su prabangia prancūziška kosmetika.“

Neringa Šiaudikytė su mama jau atliko procedūrą, dievinamą Holivude

Solinę karjerą pradėjusi daininkė N. Šiaudikytė neslepa išvaizdai skirianti ypatingą dėmesį. Ji jau spėjo apsilankyti klinikoje „Grožio pasaulis“ kartu su mama. Moterims atlikta JAV ypač populiari „Raudonojo kilimo“ procedūra.

„Buvo atliekamas pilingas frakciniu lazeriu ir PRP terapija su mūsų pačių krauju. Po procedūrų odos gijimas trunka kelias dienas, tad galima greitai sugrįžti prie koncertinės veiklos. Šią procedūrą su mama daromės 2 kartus per metus.

Visada džiugina puikūs rezultatai, kurie išlieka ilgam: pagražėja odos tekstūra, išnyksta pigmentinės dėmės, raukšlelės bei kiti odos defektai, sumažėja veido poros, suvienodėja odos spalva, veiksmingai išsprendžiama patamsėjusių paakių problema.“ – kaip visada atvirai apie estetinės medicinos procedūras pasakojo atlikėja.

Goda Alijeva išbandys neadatinę mezoterapiją

Daugybės komplimentų dėl jaunatviškos išvaizdos sulaukianti dviejų vaikučių mama G. Alijeva drąsiai pozuoja prieš objektyvą be makiažo. Graži, lygi oda – jos vizitinė kortelė.

Charizmatiška dainininkė atvirauja: „Nėra ką čia slėpti – sulaukus trisdešimties vien sveiko gyvenimo būdo ir gerų kremų deja nepakanka. Prieš man svarbias progas vis dažniau praveriu estetinės medicinos ir dermatologijos klinikos duris. Tariuosi su dermatologe ir kosmetologe, kaip natūraliais būdais būtų galima išvengti raukšlių.

Gruodį planuoju atlikti veido valymą ir neskausmingą neadatinę mezoterapiją su hialuronu. Po šių procedūrų manęs visi klausia, ar tik negįžau iš slaptų atostogų, nes veidas atrodo pailsėjęs, švyti (šypsosi).“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)