A. ir V. Rimiškiai antrąją dukrelę, gimusią ankstyvą pirmadienio rytą – 7 val. 24 min. – nusprendė pavadinti Andrėja.

Drąsą reiškiantis vardas Andrėja yra vedinys iš graikų kalbos, Lietuvoje pradėtas teikti praėjusio amžiaus 7-ajame dešimtmetyje. Andrėja taip pat yra ir šventas vardas.

Antrosios atžalos gimimas maloniai sutampa su artėjančiu A. Rimiškio gimtadieniu – rytoj, gruodžio 13-ąją, jis švęs 30-ąjį jubiliejų.

„Auginti dukrą Lėją buvo malonumas ir didelis džiaugsmas. Noriu, kad rūpintis antru vaiku taip pat būtų smagu“, – dar 2014 metais galvodama apie antrąjį vaikelį DELFI sakė V. Rimiškienė.

Andrius savo ilgametę mylimąją prie altoriaus nusivedė 2010 metais. Tuoktuvių ceremonija įvyko Nidos bažnyčioje. Poros pirmagimė gimė 2011 metais, antrąjį Naujųjų metų rytą.

A. Rimiškis išgarsėjo dar 2005 metais, dalyvaudamas populiariame muzikiniame realybės šou „Kelias į žvaigždes“. Nuskynęs laurus ir tapęs projekto nugalėtoju, Andrius kurį laiką maudėsi šlovės spinduliuose bei vos dviejų metų laikotarpyje išleido tris solinius albumus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)