„Ekso“ parduotuvėje prekiaujama ne tik vienetiniais, autoriniais kailiniais, liemenėmis, odinėmis kelnėmis, suknelėmis, striukėmis ar kostiumėliais, bet ir masinės gamybos produktais. Pastarieji vagišių nesudomino – su savimi jie išsinešė tik vertingus minėtos autorės dirbinius, rašoma parduotuvės atstovų pranešime spaudai.

Padarytų nuostolių suma siekia maždaug 100 tūkst. eurų. Ji bus patikslinta atlikus likusiųjų daiktų inventorizaciją. Turtas buvo draustas.

Dizainerės E. Vendziulienės kurtiems odiniams drabužiams ir kailiams neabejingos ir Lietuvos įžymybės. Prieš dvi dienas būtent šios autorės darbai pademonstruoti atidarant naują restoraną Kaune „Floros simfonija“. Renginio metu paskutinį kartą buvo galima iš arti apžiūrėti prabangių audinių kailinius. Visus juos vagys išgabeno kartu su kitu savo grobiu.

Parduotuvėje nebeliko ir kailinių, su kuriais neseniai fotografas Gediminas Daškevičius įamžino renginių organizatorę Kristiną Kaikarienę.

Odinius drabužius E. Vendziulienė viešai pristatė „HOF“ viešbučio kieme vykusiame renginyje. Tuomet juos demonstravo Eglė Straleckaitė, Gerda Stiklickienė, Neringa Šiaudikytė ir kitos žinomos moterys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)