Tarp susirinkusių svečių – atlikėjos Natalija Bunkė ir Kristina Ivanova, televizijos laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė, renginių organizavimo specialistas Alkas Paltarokas su širdies drauge Gerda Štelemėkaite, vestuvių organizatorė Laura Vagonė, televizijos laidų vedėja Vaida Skaisgirė bei daugelis kitų.

Kolekcijos pristatymo svečiai:

„Tai bus pirmoji mano kolekcija, kurią sukūriau Vilniuje, pro savo studijos langus žiūrėdama į raudonus senamiesčio stogus“, - sakė dizainerė I. Rutkauskaitė.

Ne taip seniai iš Kauno persikėlusi gyventi į sostinę, Ingrida prieš šventes paskendusi kūryboje – šį vakarą, per savo mados namų „Ingrid Inži Couture“ atidarymą ji pristatė pirmąją vakaro suknelių kolekciją.

Puošnių suknelių kūrėja visiškai tikra: šventės ir yra tam, kad moterys pasipuoštų, kad pagalvotų apie save, kad papildytų savo garderobą. „Visos mes norime atrodyti gražiai, nenuobodžiai. Pagalvojau, kad šiek tiek spalvų ir seksualumo mano kurtoms šventinėms suknelėms, tikrai nepamaišys“.

Ingridos sukurtas vakarines sukneles „Ingrid Inži Couture“ mados namuose demonstravo žinomos moterys – Lietuvos dailiojo čiuožimo čempionė, modelis Rūta Gajauskaitė, mados mugių organizatorė Meda Kišonė, bene garsiausio Lietuvos konditerio Ali Gadžijevo žmona Patricija Gadžijeva, aktorė Karina Stungytė, modelis, tinklaraštininkė Simona Burbaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)