Andrejus Daščenka į Aleksandro kolekcijos pristatymą atvyko su dukrele. Jiedu mielai pozavo fotografams.

Buvęs skandalingosios atlikėjos sutuoktinis anksčiau DELFI yra pasakojęs, M. Bui nepalaiko jokių santykių, o su ja pasimato tik tada, kai ši atvyksta aplankyti nepilnametės dukros. „Vaikas auga pas mane, aišku, Marina kartais aplanko – bendraujame tik dėl vaiko“, – pažymėjo jis.

„Sveiki atvykę į sapnų urvą, protėvių ir mūsų širdys vėl plaka vienu ritmu“, – taip svečius improvizuotame urve pasitiko Aleksandras. Prietema apgaubtoje požeminėje aikštelėje vykęs kolekcijos pristatymas nė iš tolo neprimena dažnos tokio tipo šventės. Kad viskas bus kiek kitaip nei įprasta, buvo galima numatyti vien tik gavus kvietimus, kuriuose nebuvo nurodomas aprangos kodas, priešingai – buvo prašoma apsirengti šiltai ir patogiai.

Kelios dešimtys svečių neišsigando šalčio ir paisė prašymo, nurodyto kvietime. Tarp būrio mados is stiliaus gurmanų buvo galima sutikti dainininką Arą Vėberį su netrukus kūdikio susilauksiančia mylimąja Martyna Kerbedyte, stilistę Agnę Jagelavičiūtę, verslininką Saugirdą Vaitulionį, fotomenininką Gediminą Žilinską, fotomenininką Antaną Sutkų su žmona, aktorę Kariną Stungytę su kolege Milda Štakėnaite ir daugelį kitų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)