Iškilmingame atidaryme apsilankė fotomeninnkas Gediminas Žilinskas su mylimąja Deimante Kazėnaite, atlikėja Skaistė Steikūnaitė, papuošalų kūrėja Elvyra Monginienė, šokėja Monika Šalčiūtė, žurnalistas Orijus Gasanovas, dainininkas Audrius Janonis, stilistė Asta Valentaitė, viešumoje vis dažniau pasirodantis Gytis Šapranauskas, tame pačiame pastate, vos už sienos savo naktinį klubą turintys Ąžuolas ir Rytis Žvaguliai su mylimosiomis bei daugelis kitų.

Vakarui dirigavo Martynas Starkus, kuris vedė improvizuotą ekskursiją po restorano erdves ir pasakojo, ko čia bus galima paragauti ir ką pamatyti.

Kviestiniams vakaro svečiams organizatoriai parūpino specialius kvietimus – „obligacijas“. Ištaigingo vakaro metu susirinkusiesiems buvo paaiškinta, kaip iš „obligacijų“ gauti kuo didesnių dividendų. „Wallstreet Avenue“ obligacijų dividendai – informacija, kurią kas mėnesį vyksiančiuose „akcininkų susirinkimuose“ galės gauti šių „vertybinių popierių“ turėtojai.

Šis kvietimų sumanymas – ne atsitiktinis. Daugeliui tikrai ne paslaptis, kuo prekiauja Volstrito biržos makleriai. „Wallstreet Avenue“ „akcininkai“ už savo turimas „obligacijas“ visuomet galės gauti vertingos informacijos apie visus svarbiausius vakarėlius ir pramogas.

Įsibėgėjus vakarui, ėmė šaudyti petardos ir iš dangaus ėmė lyti pinigais. „Nesidrovėkite, taip, tai tikri doleriai“, – vakaro svečius Martynas Starkus ragino ne tik grožėtis, bet ir griebti kupiūras nuo žemės.

Tiesa, visuomenei „Wallstreet Avenue“ durys bus atvertos jau šį penktadienį, gruodžio 2-ą. Restobare šeimininkausiantis 4 restoranų virtuvių šefas Montvydas Kazlauskas yra pasakojęs, kuo stebins savo svečius.

„Mūsų fontanėlyje plaukios omarai. Jei virtuvėje bus pasibaigę švieži, o lankytojai pageidaus skanauti omarų, gaudysime juos savo fontane ir kepsime. Pasiūlysime ir ryklienos mėsainių, ir ypatingų dešrainių, tačiau akcentuoti norėčiau visai ne patiekalus“, - intriguojamai kalbėjo M. Kazlauskas. Jis užtikrino, kad restobare „Wallstreet Avenue“ didžiausias dėmesys bus skiriamas maisto gaminimui, jo natūralumui ir aukščiausiai kokybei.

„Gaminsime natūraliai. Be jokių papildomų priemonių, be cheminių priedų. Žinau ne vieną restoraną Vilniuje, kurio virtuvėje maistas „gardinamas“ cheminiais priedais. Pagalvokite, kur tai matyta, kad žolelių padažas gaminamas išbėrus miltelius iš pakuotės ir užpylus juos vandeniu? Pas mus tokių dalykų nebus. Gaminsime natūraliuoju ilguoju būdu. Mūsų siūlomo maisto stilius primins gatvės maisto stilių, tačiau tai nebus užkandinės maistas. Patiekalai bus labai aukšto lygio. Siūlysime ypatingas dešreles ir dešrainius, mėsainius su rykliena, turėsime ir omarų“, - pasakojo virtuvės virtuozas.

Tiesa, prieš kelias savaites viešumoje pasirodžius efektingai stilistės Astos Valentaitės fotosesijai, žinoma moteris mėtė pėdas ir bandė išsisukti nuo atsakymų į klausimus, kokiu tikslu pozavo ir filmavosi vilkėdama garsiausių pasaulio mados namų drabužius. Asta tuo metu tik pažėrė užuominų. Neilgai trukus žurnalistai „išryškino“, kad Asta ypatingoje fotosesijoje dalyvavo ne be priežasties – tai buvo „Walstreet Avenue“ įvaizdinės kampanijos dalis. Galiausiai paaiškėjo, kad prie naujojo projekto prisijungė ir ekstravagantiškuose vakarėliuose efektingais šou ir netradiciniais sprendimais garsėjantis vienas populiariausių Lietuvos didžėjų Audrius Kolesnikovas, geriau žinomas kaip Driule XL.

„Man patikėtos kūrybos direktoriaus pareigos, pagrindinė man tekusi užduotis – viską kaip įmanoma sušiuolaikinti. Lietuva nėra labai susijusi su Volstritu, neturime šios istorijos šaknų, taigi, mūsų idėja - Volstrito pateikimas savaip. Tai labiau bus tikrojo Volstrito vakarėlių pristatymas ar net kičinis jų pateikimas – ne bandymas kopijuoti. Būtent Volstrito tematika ir bus „Wallstreet Avenue“ programose. Kalbant apie naktinę programą, mane labai įkvėpė Dubajaus ir Paryžiaus kultūra. Patirtį, įgytą šiuose didmiesčiuose, perteiksiu čia, Vilniuje“, - pasakojo vienas populiariausių Lietuvos didžėjų.

„Esame ta pirmoji vieta, kurioje bus ir naktinio klubo, ir baro, ir restorano elementų. Viskas vyks vienoje erdvėje. Skanius patiekalus keis gerų gėrimų paradai, o ryte viskas transformuosis į brančą, skambės muzika iš kasečių. Žadame naują posūkį Vilniaus pasilinksminimo vietų padangėje, nes būtent Vilniuje tai jau įmanoma, kiti Lietuvos miestai iki to nepriaugo“, - intrigavo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)